Sad But True Публикувано Март 4, 2009 Публикувано Март 4, 2009 Уважаеми колеги, Бих искал да ви запитам за координатите на гореупоменатия клуб. Също така, за да не отварям нова тема, дали има рок клуб в Русе и дали някой има координати. Благодаря Ви предварително . Цитирай
Heartman Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Ще ти ги кажа скоро,щото аз го знам къде се намира ,но не знам улицата как се казва ,по принцип е по пътя за Царевец,ама за по-точна информация и телефони ще пиша пак. ПП-иначе нашата банда ще свири там към края на месеца мисля. Цитирай
Orion Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Също така, за да не отварям нова тема, дали има рок клуб в Русе и дали някой има координати. Хм, да отсрамя русенци :greenangel: Клуб "Soundgarden", бива...Ама питай примерно Baby Thonas или Fashion... Цитирай
savov Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Това, което знам е, че помещенито в което се помещава АРТ клуба (ако става въпрос за този на ул."Ив.Вазов"36) е отдадено под наем от читалище "Надежда" на някаква англичанка на име Janine. Това е написания телефон за връзка с нея : 0885 294 170 Телефона на читалището е: 062 62 83 39 А ето и сайта на клуба: http://www.velikoartscentre.eu/ Цитирай
Sad But True Отговорено Март 5, 2009 Автор Отговорено Март 5, 2009 Thank you, thank you, than you people !!! Цитирай
Infinity Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Да, в момента в Русе се свири само в Саундгардън. Има и един джаз клуб също - Max Music. Координати нямам в момента. Мога да пусна след известно време. Цитирай
Recommended Posts