solo5 Публикувано Март 2, 2009 Публикувано Март 2, 2009 какво ще кажете за: TB-4 Seymour Duncan JB Model Trembucker A completely balanced coil configuration produces great harmonics and a high output with just the right blend of sustain and distortion. You get the best of both worlds: from sweet warm tones to raw rock 'n' roll. P.S. Чудя се дали да не си спретна китарката (Washburn Wi14) с едни нови адаптерчета Basswood body Neck Scale 24.75" 22 Frets Maple bolt on neck Fingerboard radius 14" Nut width: 42mm Rosewood fingerboard with dot inlays 3 way toggle switch Die cast tuners Washburn humbucker pickups Hardtail bridge Иска ми се да имам някакви готини адаптерчета, които да ми докарват чист и стегнат звук без излишни шумове Лошото е че съм "китарен клошар" и харесвам страшно много стилове, но бих кандисал на някакъв саунд като на Vinie Moore примерно наясно съм, че само с адаптери не става... Гиъра ми е: Washburn Wi14 -> Boss GT-10 -> Sound Card -> Hi Fi Panasonic AK-15 Всякакви съвети са ми добре дошли. Чудя се дали да ъпгрейдна адаптерите или да се ориентирам към друга китара Нещо ме ухапа коня и се чудя и се мая Цитирай
solo5 Отговорено Март 2, 2009 Автор Отговорено Март 2, 2009 от друга страна пък май за звука на Vinnie Moore голяма заслуга има Tony MacAlpine, който пък е голям фен на George Lynch та се чудя дали тоя адаптер не е по-подходящ: TB-12 Seymour Duncan George Lynch Screamin' Demon Trembucker Цитирай
zeratuL_x Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Здрасти мисля че твоят приятел свири с Dimarzio влезнах в сайта им и намерих точните модели: Dimarzio Paf Pro(класика и лично мой фаворит) Dimarzio Super 3 Dimarzio Tone Zone Dimarzio Fast Track 1 Заповядай и успех Цитирай
solo5 Отговорено Март 2, 2009 Автор Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) сега остава да видя дали се връзва някой от тия адаптери с дървото на моята талпа P.S. а за TB-12 Seymour Duncan George Lynch Screamin' Demon Trembucker някакви отзиви ? Редактирано Март 2, 2009 от solo5 Цитирай
zeratuL_x Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Аз ти препоръчвам Paf Pro супер е и се връзва добре с липа Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 какво ще кажете за: TB-4 Seymour Duncan JB Model Trembucker A completely balanced coil configuration produces great harmonics and a high output with just the right blend of sustain and distortion. You get the best of both worlds: from sweet warm tones to raw rock 'n' roll. P.S. Чудя се дали да не си спретна китарката (Washburn Wi14) с едни нови адаптерчета Basswood body Neck Scale 24.75" 22 Frets Maple bolt on neck Fingerboard radius 14" Nut width: 42mm Rosewood fingerboard with dot inlays 3 way toggle switch Die cast tuners Washburn humbucker pickups Hardtail bridge Иска ми се да имам някакви готини адаптерчета, които да ми докарват чист и стегнат звук без излишни шумове Лошото е че съм "китарен клошар" и харесвам страшно много стилове, но бих кандисал на някакъв саунд като на Vinie Moore примерно наясно съм, че само с адаптери не става... Гиъра ми е: Washburn Wi14 -> Boss GT-10 -> Sound Card -> Hi Fi Panasonic AK-15 Всякакви съвети са ми добре дошли. Чудя се дали да ъпгрейдна адаптерите или да се ориентирам към друга китара Нещо ме ухапа коня и се чудя и се мая адаптера е балансиран и кърти,както се казва,имай предвид ,че е трембъкър (тоест малко по-широк от стандартния хъмбъкър),но това не пречи. Цитирай
Valserp Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Специално за твоята китара и аз бих препоръчал DiMarzio пред Duncan. Разни хора - разни идеали. Цитирай
solo5 Отговорено Март 2, 2009 Автор Отговорено Март 2, 2009 адаптера е балансиран а какво значи, че е балансиран (мисля си нещо, но не съм сигурен) имай предвид ,че е трембъкър (тоест малко по-широк от стандартния хъмбъкър),но това не пречи. ще се налага ли някаква интервенция за да се вмести в гнездото? P.S. Замислих се сериозно за DiMarzio Цитирай
madman Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 sh-6 distortion neck&bridge, това е за предпочитане, защото са керамични и не бръмят, имат невериятна тяга и са подходящи за разнообразни стилове. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 адаптера е балансиран а какво значи, че е балансиран (мисля си нещо, но не съм сигурен) имай предвид ,че е трембъкър (тоест малко по-широк от стандартния хъмбъкър),но това не пречи. ще се налага ли някаква интервенция за да се вмести в гнездото? P.S. Замислих се сериозно за DiMarzio 1 Не избиват ниските или високите честоти при по -силен удар с перото.Е,това е хубаво за метъл,но лично мен ме дразни..имах такъв адаптер и го продадох. 2 Не знам какви са ти рамките на адаптерите ,на китара Винтидж няма проблем,магнитите малко бягат от 1-ва и 6-та струна , но няма проблем със звука. Цитирай
Recommended Posts