jFog Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 @iFog,човека е японец,а японците не са монголоиди,виж за българите може да се поспори,освен тва ако малко познаваше японската психика щеше да разбереш че човека свири от цялата си свита корпоративна душица за което заслужава похвала а не оплюване...освен тва без да съм китарист мисля че доста добре свири... и аз мисля че много добре свири дя за това сложих :: :: до колкото си спомням расите бяха три или се лъжа... :think: като го гледам не е нито европейска нито афрониг'а.. Цитирай
npace Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 ето това вече е много ама много идейно даже гениално...еми за всичко си има първи път, и на мене е възможно да ми хареса нещо подобно Цитирай
maringtr Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Абе мен лично, 8-годишното детенце по-ме впечатли Цитирай
7thString Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Браво на човека- тва вече си е супер яко изсвирено! Тук някой споменаха за идеи- понеже е кавър, трудно може да се говори за "ИДЕЙНОСТ"- по-скоро много приятно е интерпретирал оригинала! Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Пичът пипа много добре наистина... спокойно, точно и без грешка. Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Хаха ей ся пак някой умник ше изтърси,че и тва е безидейно а некой изтърси че Altitudes на Becker е безидейно, я е станал въргала :killyou: Що издаде,че е на Джейсън Бекър тва бе?Точно се бях приготвил да чета безумни коментари пак и ти развали всичко.Да беше изчакал поне една страница Иначе джапанката го е барнал добре Цитирай
Crimson Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Ако някой ми каже какво е парчето/произведението, което тоя пич изсвири ще мъ бъда много благодарен!!! А да, да не забравя - беше яко !! Редактирано Октомври 3, 2005 от Crimson Цитирай
ivivdim Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Тук някой споменаха за идеи- понеже е кавър, трудно може да се говори за "ИДЕЙНОСТ"- по-скоро много приятно е интерпретирал оригинала! Мен лично ми се струва, че човека се е придържал максимално стриктно към оригинала (опитал се е и то доста успешно да го изсвири 1:1). Идейността е на лице, просто е излязла от главата на Jason, а не от тази на джигитайчето. Цитирай
ivivdim Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Ако някой ми каже какво е парчето/произведението, което тоя пич изсвири ще мъ бъда много благодарен!!! Това е фрагмент от "Altitudes" на Jason Becker от албума му Perpetual Burn. Ако името на изпълнителя не ти е познато, задължително поразцъкай из сайта му (http://www.jasonbecker.com) за инфо, а потърси и да чуеш нещо от Джейсън - едно от най-невероятните съвременни явления (поне за мен) в историята на соло китарата и музиката като цяло. Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 В оригинала на това парче свири и приятелят му Марти Фридман. Жалко, че коварно заболяване на съвсем млада възраст попречи на изключителният китарист Джейсън Бекер да продължи своята музикална кариера. Цитирай
Bobolin Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 В оригинала на това парче свири и приятелят му Марти Фридман.Жалко, че коварно заболяване на съвсем млада възраст попречи на изключителният китарист Джейсън Бекер да продължи своята музикална кариера. Заболяването е Amotrophis Lateral Sclerosis (ALS) и наистина можем само да си представяме какво нещастие е такова нещо да сполети един от навярно най-големите китарни виртуози на нашето съвремие. Заболява преди да е навършил още 20 години. Джейсъм Бейкър споделя в едно от интервютат си: "It has cripplet my body and speech, but not my mind... My mind is going 100 miles per hour with ideas, but my body can only go half a mile per hour. " Наистина е много много тъжно ... Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 до колкото си спомням расите бяха три или се лъжа... :think: като го гледам не е нито европейска нито афрониг'а.. мда, европеидна, монголоидна и афро(-дизиЯк с големи -/) не бе, сериозно Цитирай
Recommended Posts