mybata Публикувано Февруари 28, 2009 Публикувано Февруари 28, 2009 как се режат 4инелки и дали с зеге 6те стане Цитирай
vihro Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Това вече сме го говорили многократно.Форума има ТЪРСАЧКА! Цитирай
mybata Отговорено Февруари 28, 2009 Автор Отговорено Февруари 28, 2009 да но не ми излизат не6то Цитирай
vihro Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Ами потърси по-добре,на мен как ми излизат?! Цитирай
bluesman Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 (Редактирано) Не се дреазнете и нервирайте ,няма смисъл. С зеге недей.Много варварско ще се получи.... С лъкче и триончета за метал( зъботехнически примерно) и фини тясни пилички.Никога не съм го правил но така предполагам,че трябва... ето линк: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...чинели+поправка Редактирано Февруари 28, 2009 от bluesman Цитирай
vihro Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Ами аз не се дразня.Първо човек трябва да се научи да пише на кирилица тук,а не на чатърица,после да може да работи с търсачката и да не го мързи,оповавайки се на това,че както винаги някой ще му свърши работата!!! ^....,а заради такива като теб,при цялото ми уважение защото не се и познаваме,форума ни е в това състояние напитен от оспамващи,мързеливи,неграмотни тийнове!!!Към теб нищо лично,готино е човек да помага,но на хора,които го заслужават и поне малко са се потрудили за да получат информация,която УЖ ги интересува.С това си бездействащо поведение те самите си противоречат,защото както са казали старите хора...."който търси-намира",така че явно просто не се интересуват достатъчно и усилието ти да помогнеш всъщност е напразно. Поздрави и извинявай за гневния тон. За неразбралите,това е към автора на горния пост,а не на темата! Цитирай
bluesman Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Ако изключим това,което наговори доста сърдито на мен като провокатор за увеличаването на мързеливите и неграмотни използвачи на лесен достъп до информацията в интернет, ВСЕ пак трябва да отбележим,че в старите теми се споменава само ,че се "ходи при стругар" каквото и да означава това....не дава отговор на конкретния въпрос : как се режат 4инелки и дали с зеге 6те стане В интерес на истината YtseJam беше по-конкретен но пак не се каза нищо за технологията на самото рязане ,с какво и как. Аз вече дадох моето мнение как виждам "рязането". Всеки има право да сподели или премълчи за своя опит в едно или друго. За това интернет форумите са нещо уникално! Имам удоволствието да обсъждам професионални въпроси в няколко международни дискусионни форуми . Там определено не се говори язвително,заядливо,цинично и надменно и никой не хока другите защо си правят труда да отговорят на един въпрос или да си мълчат,както това става в българските форуми ....Защо ли ? За неразбралите,това се отнасяше за тези които ще се разпознаят а те на нашите родни географски ширини не са малко.... vihro ,извини ме ако съм допуснал правописни грешки Цитирай
mybata Отговорено Февруари 28, 2009 Автор Отговорено Февруари 28, 2009 Ами аз не се дразня.Първо човек трябва да се научи да пише на кирилица тук,а не на чатърица,после да може да работи с търсачката и да не го мързи,оповавайки се на това,че както винаги някой ще му свърши работата!!! ^....,а заради такива като теб,при цялото ми уважение защото не се и познаваме,форума ни е в това състояние напитен от оспамващи,мързеливи,неграмотни тийнове!!!Към теб нищо лично,готино е човек да помага,но на хора,които го заслужават и поне малко са се потрудили за да получат информация,която УЖ ги интересува.С това си бездействащо поведение те самите си противоречат,защото както са казали старите хора...."който търси-намира",така че явно просто не се интересуват достатъчно и усилието ти да помогнеш всъщност е напразно. Поздрави и извинявай за гневния тон. За неразбралите,това е към автора на горния пост,а не на темата! аз си пиша на кирилица и в тарска4ката изобщо нищо не ми излиза около 20 пъти търсих Цитирай
vihro Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Аз пък викам да спреш да се правиш на ударен,а? mybata Редовно навъртащ се Group: Members Posts: 126 Joined: 30-June 07 From: софия Member No.: 7051 инструмент:kitara Feb 12 2009, 06:57 PM Post #11 "аз пък знам 4е на края на пукнатината се пробива дупка и така се спира цепнатината да нараства аз така си бях правил на един 4инел и бях доволен" Цитирай
mybata Отговорено Март 1, 2009 Автор Отговорено Март 1, 2009 имам предвид дали целия може да се смали от един размер на друг 6тот мене направо ми е с4упен 4инела примерно от размер 14'' да стане на 10'' да кажем ако проблема ми бе6е само за няква си дупка изобщо нямаше да питам Цитирай
sasoh Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 ч Ч ш Ш щ Щ Ето ти да имаш да си копираш за следващите мнения Цитирай
mybata Отговорено Март 1, 2009 Автор Отговорено Март 1, 2009 ч Ч ш Ш щ Щ Ето ти да имаш да си копираш за следващите мнения мерси Цитирай
vihro Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 "Проблема" е,че си писал в тема в която са дадени всички отговори,а това,че не можеш или не искаш да намериш дори собствените си мнения...от там нататък мисля ,коментари са излишни. Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Добре де, нямаше ли да е по лесно вместо да изпишете 9-10 излишни коментара просто да отговорите на човека. Чудите се по какъв начин само да се заядете с някой. Пробвай с дзеге но с нож за метал .Пък ако толкоз ти е жал и да не го похабиш го занеси на стругар Не повече от 5-6лв ще ти излезе Цитирай
Recommended Posts