Baby Thomas Отговорено Март 23, 2009 Share Отговорено Март 23, 2009 Сложих я джаджата и макар още да не съм я донастроил съвсем вече имам преки впечатления. Определено върши работа, но каква? Вместо Флой все едно имам винтидж стайл тремоло. Просто става прекалено твърдо. Тия дни ще сравня спрямо ZR на Ibanez, но мисля, че е доста по-твърдо. И хем имаш Флойд-подобен трем, хем го нямаш. Много ми странно засега, не знам дали ще се задържи още дълго, зависи дали ще свикна. Но пък има и много добри страни, така че... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Март 23, 2009 Автор Share Отговорено Март 23, 2009 Ех, да беше някъде наоколо да ги борим с Tremsetter-а... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 Брях! 5 секунди си е супер за китара с флойд по високите позиции. Мене на 17то на едната ми китара е около 2 сек. на другата 4, 4 и малко. 5 е много добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts