Icarus Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Евалата, браво на MadCow и EAmechanix!!! Честито на новата собственичка, много да свири и много да я слушаме!!! Идеята е наистина прекрасна и за в бъдеще, стига да има навити хора да подадат ръка на ентусиастите. п.с. А от някои отговори на потребители съм безкрайно разочарован...
korn-jubi Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 За момент просто се почувствах малко смотано, нормално е. Искам да пожелая на Мони, да свири и да върви само напред. Пожелавам и от момента, в който получи китарата, да не я забравя в нито 1 ъгъл повече от ден. Аз като един вярващ човек, във висши сили, съм убеден, че щом тя се е паднала, значи има нещо. Поздрави !
sasoh Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Аз вероятно ще се включа в темата с една entry level factor new line класическа след няколко месеца
noflip Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 честито на моника пожелавам и да и се отворят много нови пътища с новата придобивка.
IgniteAll Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Честито на печалившите. Искам да помоля да направите една снимка в момента, в който получи китарата, за да можем да докажем, че тя е стигнала до собственика си.
Monny Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 хора спе4елих я беее мале за пръв път ми се случва такова хубаво нещо!!!!!!!!!!!!!!!!! благодаря благодаря благодаря откачиххххххххххх
MadCow Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Отговорено Февруари 27, 2009 (Редактирано) Китарата е вече в кейса. Момичето е от Севлиево и понеже с жена ми пътуваме утре за Казанлък може лично да и я занеса. Опасенията ми че има проблрми с грифа се оказаха неоснователни така че всичко е наред. Редактирано Февруари 27, 2009 от MadCow
EAmechaniX Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 хора спе4елих я беее мале за пръв път ми се случва такова хубаво нещо!!!!!!!!!!!!!!!!! благодаря благодаря благодаря откачиххххххххххх Ето, това е... happy end!
MadCow Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Отговорено Февруари 27, 2009 хора спе4елих я беее мале за пръв път ми се случва такова хубаво нещо!!!!!!!!!!!!!!!!! благодаря благодаря благодаря откачиххххххххххх Очакваме в скоро време да постнеш нещо да чуем
Monny Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 оооо естествено, снимки, клип4ета всичко каквото искате!!! няма да я оставя на намита тази китара повярвайте ми лелеееееееееее аааааааа
MadCow Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Отговорено Февруари 27, 2009 Утре ще мина да взема и струните от yotzzo за да ги добавя и тях.
MadCow Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Отговорено Февруари 27, 2009 Ей много и върви на това момиче Току що получих следното ЛС: "Здравей, Искренни поздравления за инициативата. Ако случайно момичето, което спечели няма къде да включи тази китара, мога да предложа да включим към пакета и един Pocket POD нa Line6, който ми се мотае наоколо." Незнам какво да кажа. После кажете, че нямало господ В момента си има китара, кейс, струни, кабел и ефект в който да включи китарата. От тук нататък свирене му е майката
Monny Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 олелелелелелеле незнам какво да кажа лелеееееееее оле хора не не направо няма мдуми, голям съм късметлийка незнам какво да кажа, леле обичамви, ако знаете, как крещя сани от кеф лелеееееееее много мног много ви благодаря страхотни сте разплаках се чак много много много мерси многоооооооо много много, най - щастливия ден в живота ми лелееее ;)
Recommended Posts