t-rex Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 "вижте к'ва техника имам" примерно на Върджил Донати не нагазвай тук не е богЗа Хендрикс - същото и тук не разглеждайте музиката от гледната точка на инструменталиста,а на музиканта ! за жалост повечето хора в този форум точно така разглеждат музиканта. иначе аз съм напълно съгласен с теб Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 (Редактирано) съжалявам, че се намесвам в раздела на ударнистите, но господин т-рех чувал ли е новият албум на Пат Матини Груп случайно ? според мен джаза никога не е бил толкова освободен и обогатен както е днес. може би точно, защото не е комерсиална музика в момента.... знае ли човек... Редактирано Октомври 18, 2005 от kitaratapesho Цитирай
darmonko Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 Мненията са различни но любовта към музиката една така че общ език винаги има вече е въпрос на лични предпочитания кой кога харесва или не но тук не става дума за Левски или ЦСКА така че не виждам никакви конфликти. А за новия на Пат Матини Груп ми стана интересно този пич винаги съм го уважавал като страхотен китарист ще го потърся този албум. Цитирай
t-rex Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 съжалявам, че се намесвам в раздела на ударнистите, но господин т-рех чувал ли е новият албум на Пат Матини Груп случайно ? според мен джаза никога не е бил толкова освободен и обогатен както е днес. може би точно, защото не е комерсиална музика в момента.... знае ли човек... мда човек никога не знае. ами това си е само мое мнение. ако теб или някой друг го обогатява или вдъхновява джаза нямя нищо лошо. аз не искам да ви разубеждавам да не харесвате джаз. просто споделям мисли. пък и не може всички да сме на едно мнение. а колкото до пат матини груп не не съм слушал новия албум. всъщност съм гледал само един концерт и то едва ли не насила щото имам приятел кой то си пада по такива музики и той се опитваше да ме убеди колко щяло да ми хареса. да ама не ми хареса. тази музика на мен ми действа задръстващо. пък може просто да съм ограничен и тъп както ме окачествиха в друга тема. аре жив и здрав. Цитирай
t-rex Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Мненията са различни но любовта към музиката една така че общ език винаги има вече е въпрос на лични предпочитания кой кога харесва или не но тук не става дума за Левски или ЦСКА така че не виждам никакви конфликти. А за новия на Пат Матини Груп ми стана интересно този пич винаги съм го уважавал като страхотен китарист ще го потърся този албум. евала пич Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 (Редактирано) Редактирано Октомври 18, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Fortissimo Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 темата беше за Уекъл, пък къде отидеееееее. Цитирай
t-rex Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 темата беше за Уекъл, пък къде отидеееееее. виноват :wall: :wall: :wall: sorry Цитирай
fake Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Дейв е велик музикант и велика надувка... как разбра че е надувка?!? Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Дейв е велик музикант и велика надувка... как разбра че е надувка?!? ми гледал съм му медийни изяви достатъчно,все пак ми е може би номер едно в списъка с любими барабанисти Цитирай
fake Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 ми и на мен ми е номер 1 ама съм останал с друго впечатление за него...може и да е грешно не знам Цитирай
evans Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 (Редактирано) Уекъл е номер едно ,ето тия записи доказват всичко http://store1.data.bg/msh/music/GRP%20Alls...ig%20Band/Live/ Тука всичките са гиганти Редактирано Декември 2, 2005 от evans Цитирай
darmonko Отговорено Декември 4, 2005 Автор Отговорено Декември 4, 2005 Евала наистина,поздравления evans за добрия вкус,този бенд е легендарен Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 ами търсете в eMule-то. аз го имам вече, ама сега отскоро започнах да изяждам Dave Weckl. Цитирай
Recommended Posts