ADDiCTED Публикувано Февруари 22, 2009 Публикувано Февруари 22, 2009 Някой може ли да сподели таблатура на песента на Епизод - Песен за азис ? Цитирай
checho Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 здравей намира ми се един таб, пише, че е от архивите на музикант.орг, освен това звучи добре, въпреки че възможностите ми не позволяват да правя подобни оценки ако дадеш мейл мога да ти го метна пп не съм сигурен, че тази песен е на епизод, т.е. не съм сигурен на кого е изобщо "...рано суутрин наш азис ще комаандва ОГЪЗИС!..." така де... Цитирай
Toshi Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 метни го и на мен lovetanq@mail.bg :metalist: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Песента е на Ренегат! ТАВ-ът го има качен на сайта ми заедно с останалите от архива на Форума. Цитирай
Mandalay Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Винаги ми се е струвало, че пее Наско БТРски... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Това вече се изясни в ТЕМАТА за тази песен. Вярно след 3 години разследване, но все пак. Инфото е от самата група, която наскоро пусна нова версия на въпросното култово произведение. Цитирай
Recommended Posts