Fenix Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Нямам нет три дена и вече въобще не мога да се ореантирам в тоя форум Аз го бях писал някъде, ма то Хамет си го е казал: "Към четири часа през нощта е най-якото време за свирене". Е-е-х, защо няма отворени репетиционни по това време. За тия дето се интересуват ( а и за тия дето не се ) туй съм аз. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 30, 2004 Автор Отговорено Ноември 30, 2004 Аз вече си пея тука-нека ми е зле!!! Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 И аз почнах Уж уча за изпита утре ама си цепвам китарката на Dance Hall Crashers :violin: Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 И на мен Стихията ми е през ноща-след 23.00...и докато издържа...а на сутринта прослушвам записите и се кефя на гениалността си...Наздраве!!! Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 ee яко че някои врьшта старите теми Цитирай
TONY Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 много често сутрин рано - след 9 -10 часа - като стана и винаги имам някоя ново и добра идея в главата- обикновенно ги нотирам, защото до другия ден може да изфиряса.поне тогова са ми идвали най дабрите идеи и общо взето това се случва всеки ден - иначе идеите може да дойдат по всяко друго време, но вече няма система Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 хммм наи често кам 2-3 :guitar: часа през ноща зависи и от настроението :violin: :wow: Цитирай
MDFk Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 (Редактирано) Разли4но..зависи от звездите .но алгоритъма най-4есто ме подтиква да свиря към 6-10 ве4ерта...но понякога(по-късно от 10) иде отмъщението :twisted: ..Дее*а съседите 4алгари дее*а.. :killyou: Редактирано Януари 21, 2005 от MDFk Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 По всяко време да го еа....Лошото е че понякога си пускам Офспринг докато карам колата и тогава става лошо....Не дай боже да е нещо пък с 2 каси ...Да не си по софийските улици пред мене....Иначе сутрин вечер....нямам точен час...да не съм жена да ми идва регулярно)))))) Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 На мен ми идва горе-долу два пъти в годината - най-вече по коледа, на вискосни години и през лятото Цитирай
Topsun Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 И на мен музата ми идва нощем!Много пъти майка ми или баща ми са идвали да ми прравят забележка да не свиря през нощта (това беше времето когато си бях взел нов комп и записвах денонощно идеи).Цялата философия беше такава:не,че се чуваше какво свиря,просто вибрациите от синта по стойката и нататък ги дразнеха(те нямаше как да чуят в този момент какво свирех,щот бях със слушакли ) P.S.Мисля,че е време модераторите да преместят темата в говорилнята Цитирай
ronia Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 много често сутрин рано - след 9 - 10 часа ей тва утринното вдъхновение е макс кофти в моя случай: вървя си към работа и понеже ми е дълга разходката, понякога в главата ми изниква една идейка, развива се от само себе си почти и е много гот... след което - 8 часа в офиса. върви после да гониш дивото! така че радвайте се, волни души! Цитирай
AXE Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Вечер късно, по тъмно и тихо Просто тва си е няй якото време за творене - най вече ако пиша текстове. Иначе за жица - случайно докато си свиря, когато и да е тва. Но най вече когато дълго време съм свирил "на сухо" и след това като си бучна китарата и като напраскам дистера Цитирай
assoass Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Мен пък ми идва в месеца веднъж за по няколко дена....уффф, много е болезнено :killyou: Цитирай
Recommended Posts