samuil Публикувано Февруари 21, 2009 Публикувано Февруари 21, 2009 Пичове, тия цени в сайта на про-техника окончателни ли са и мога ли да си купя нов мапекс сет за 650-700 лева?Питам , защото много евтини ми се струват.Спешно трябва да си взема някакви що годе сносни за тия пари.Мерси предварително Цитирай
drumvarna Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 Мисля че са окончателни!! ето ти тел за бръзка с момчето което отговаря за барабаните!!0897-92-62-61 - Владо Цитирай
samuil Отговорено Февруари 21, 2009 Автор Отговорено Февруари 21, 2009 Мисля че са окончателни!!ето ти тел за бръзка с момчето което отговаря за барабаните!!0897-92-62-61 - Владо Еее...супер...тоя номер ще ми е от полза;мерси много Цитирай
iffo1024 Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 (Редактирано) Цените са актуални обикновено, наистина има такъв Мапекс за около 620-650лв. Съдържанието на комплектите обаче, не е задължително да отговаря на описаното там. Примерно за моя комплект на сайта пишеш че включва столче и чинели (някаква супер-евтина серия на Зилджян), но реално нямаше нищо такова (това и по телефона ми го потвърдиха тогава). Така че си приготви още 50-100лв за столче и 200-300лв за най-евтините комплекти чинели (хетс+райд+краш). Успех! Редактирано Февруари 22, 2009 от iffo1024 Цитирай
aviper Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Последно пича от магазина на мен ми каза, че с мапексите върви комплект чинели (без столче), но според неговите думи са адски нисък клас, стават само за обучение с две думи . П.С. Погледните и промоцията: Промоция Аз дълго време и се чудих ... но ми излезна по-хубава оферта в "Борсата" Цитирай
geni2x Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Примерно за моя комплект на сайта пишеш че включва столче и чинели (някаква супер-евтина серия на Зилджян), но реално нямаше нищо такова (това и по телефона ми го потвърдиха тогава). Така че си приготви още 50-100лв за столче и 200-300лв за най-евтините комплекти чинели (хетс+райд+краш). Потвърждавам, и при мен така се получи. Гледам, че все още (3 месеца) не е актуализирана информацията за Q серията: "Cymbals included, Padded drummer's throne included"... такова нещо няма. Магазина и хората са свестни, но такива 'дреболии' развалят настроението :/ Поздрави Цитирай
samuil Отговорено Февруари 22, 2009 Автор Отговорено Февруари 22, 2009 Аз чинели и педал имам вече...само тъпаните и стойките останаха Цитирай
Recommended Posts