Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся текстописец!


VULPINA

Recommended Posts

Трябва ми текст в стил "поп". Темата трябва да е различна от клишираните "Обичам те...", "Липсваш ми..." и т.н. Песента е пилотна, ще бъде клипирана и включена в албум. Всички, които имат желание могат да се свържат с мен като ми пишат лично съобщение тук. Не търся утвърдени текстописци, просто ще избера най - добре звучащият текст за песента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще бъде клипирана

 

Т'ва какво означава? Изкривен целия запис?

 

 

Само от написаното в профила ти мога да предположа, че се занимаваш с телевизия и музика, по друго не личи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шегувах се в този форум клип означава друго.

Освен това не намирам за нужно да обявявам с какво се занимавам на места където трудно се разбира. Ако има интерес към някакво био и рийл - насреща съм на лично съобщение. Не ги предлагам навсякъде за разлика от "известните" си колеги. Обикновено не закъсвам за работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей!

 

Ако имаш време поразгледай целия раздел ТЕКСТОПИСАНЕ. До сега има пускани теми за хора, които предлагат писане на текстове по поръчка и срещу заплащане предполагам!?! :)

 

Успех с песента и всичко! :)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

изпълнителят мъж или жена е?имам две готови песни-едната подходяща за балада, а другата за по-купонджийско парче.пиши при интерес.подходящи са за жена.

Редактирано от radost4eto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Разбрах, че вече сте си намерили текстописец. Въпреки това, ако пак Ви се наложи, моля да се обърнете и към мен... Пък после преценете, чий текст ще бъде изпят.

За да Ви напиша текст обаче, трябва да ми пратите "демо" на парчето с изтананикан без думи вокал. Също и малко пояснения - каква да бъде темата на текста, какво послание искате да отправим с песента... И не само вокалните характеристики на изпълнителя, ами и неговите сценични характеристики (имиджа, който се стреми да наложи с със звученето, сценичното си присъствие и т.н.). С две думи - като правим нещо, да го правим перфектно.

Желая Ви много успехи!

Боби

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре! Значи имало и разбиращи от текстописане тук. Много добре! След месец ще ми трябва текст за 2-рото парче. Ще поддържаме връзка, Боби:-) Успех и до скоро! :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК, аз съм на линия.

 

Ако пък имате възможност и желаете, пратете ми какъвто и да е запис на парчето (дори и некачествен), за да се ориентирам, да почна да мисля. Те хрумките идват неочаквано, докато си тананика човек, така че не е лошо да си ми е в съзнанието мелодията. Ако пък искате - да дойда на Ваша репетиция, за да го чуя. Обръщам внимание, че пиша много добри текстове на български език. На английски мога да сътворя само някоя боза - не ми идва нито ритъма, нито римата, не разполагам с такъв богат лексикон, какъвто има в българския език. На никой друг език не мога да изразя чувство, закачка или да провокирам игра на въображението. Има хора, които го могат, но пък те на български биха създали боза.

 

Хайде, със здраве!

Боби

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако текстовете ти са толкова добри, колкото е перфектно писането ти на български език, то тогава ще сътвориш прекрасен текст :-) Ще се свържа с теб като му дойде времето :-) До скоро :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.