Jump to content
Българският форум за музиканти

VULPINA

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от VULPINA

  1. Ако текстовете ти са толкова добри, колкото е перфектно писането ти на български език, то тогава ще сътвориш прекрасен текст :-) Ще се свържа с теб като му дойде времето :-) До скоро :-)
  2. Бре! Значи имало и разбиращи от текстописане тук. Много добре! След месец ще ми трябва текст за 2-рото парче. Ще поддържаме връзка, Боби:-) Успех и до скоро! :-)
  3. ^^Kакви упражнения?! Трябва ти вокален педагог като за начало, той ще ти покаже на пианото какви "упражнения" да правиш, за да се изчисти гласът ти и ще ти помогне да не стоиш на едно място А за това дали имаш шанс....шанс за какво? Отговори си сам на въпроса какво искаш да постигнеш в музиката и когато си наясно с целта си.....атакувай! Успех
  4. Не става ли въпрос за Кирил Илиевски? С какво се занимава Поповски?
  5. Т'ва какво означава? Изкривен целия запис? Само от написаното в профила ти мога да предположа, че се занимаваш с телевизия и музика, по друго не личи.
  6. Трябва ми текст в стил "поп". Темата трябва да е различна от клишираните "Обичам те...", "Липсваш ми..." и т.н. Песента е пилотна, ще бъде клипирана и включена в албум. Всички, които имат желание могат да се свържат с мен като ми пишат лично съобщение тук. Не търся утвърдени текстописци, просто ще избера най - добре звучащият текст за песента.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.