Silfredim Публикувано Февруари 19, 2009 Публикувано Февруари 19, 2009 (Редактирано) Това е най-новата ми песен от почти завършения ми първи албум.Не е записвана в студио така, че качеството на звука не е изчистено.Чакам вашите коментари и мнения. http://soundclick.com/share?songid=7348462 Редактирано Февруари 19, 2009 от Silfredim Цитирай
Silfredim Отговорено Март 9, 2009 Автор Отговорено Март 9, 2009 Песента е качена на съвсем скорошно направената ми страницата в myspace, ако случайно имате проблеми с пускането й в сайта на soundclick.Очаквам вашите коментари и покани за приятелство. www.myspace.com/silfredim Цитирай
musicman Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Гласа ти звучи много добре! Но като цяло върху тази идея трябва да поработиш още мнооого за да стане песен. Трябва д а си оправиш текста аранжимента и подложката. Иначе идеята е добра. Цитирай
LOE Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 престарал си се с ефектите на гласът, поне няколко пъти повече са отколкото трябва и да раздвижиш малко музиката, че така е адски монотонно Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Идеята е наистина много добра Може би ако пораздвижеш малко барабаните и вакараш бас китара (поне аз не чух такава) ще си дойде всичко на мястото. Фуса също малко силен ми се струва. Иначе поздраления отново гласът, пълнежите и ефектите са Цитирай
savov Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 И аз съм на мнение, че гласът е хубав, но определено е претрупан с ефекти... Музиката, макар и малко монотонна, звучи модерно и съвременно! Успех! Цитирай
fusion Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Щом си сложил думата "поп" в описанието на песента всичко е позволено. Но наистина послушай хората - сякаш си разучавал какви ефекти има някоя програма. С всички тия ревърби и ехота сякаш пееш от триста километра с огромен мегафон... ехото се слага за дълбочина, но трябва и да се внимава с баланса, за да не се отдалечиш от слушателите както се е получило сега. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Абе пич, почисти го това вибрато дето го ползваш като пееш. На места ми приличаше на някаква долнопробна чалгия И ефектите на гласа наистина са мноооого...Иначе горе-долу бива, но иска ремонт тук-там Сложи една бас китара (дето викаха колегите) и барабаните наистина малко искат разчупване. А ако добавиш и някакво соло, ще стане убиец Айде, успех! Цитирай
Recommended Posts