emo_tion1 Публикувано Февруари 15, 2009 Публикувано Февруари 15, 2009 Само не ме замеряйте с домати за този пост http://www.4shared.com/account/file/877688..._melodiika.html Цитирай
oldman Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4NkLUh_zMP8 Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 Това сигурно трябва да е оригинала, въпреки, че не бях го чувал . Целта на поста ми беше как би се приел един такъв . ашак в ъв форум където за почти никой не е никакво предизвикателство да се занимава с песнички от 3 акорда Цитирай
synchu Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 В смисъл? Наш'та добре подготвена къщна банда записа и постна три такива тук вече. Това на места малко хаотично ми звучи и винаги бих оценил малко повече "живо" звучене Иначе кърти мифки. Съм спец напоследък по детските песнички. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 Благодаря за мнението първо . Хаотично звучи ( сигурно визираш най-вече барабаните) понеже така го изсвирих .Но реших да го оставя именно така за да не е напълно стандартно , а относно живото звучене,винаги е по-добре с живи инструменти, но такива са условията в момента Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 Това е по-брутъл от която и да е песен на Кенибъл Корпс :) В съзнанието ми плуват образи на обезобразени зли клоуни Сигурно съм луд Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 18, 2009 Автор Отговорено Февруари 18, 2009 (Редактирано) Хахахаха направо ме разби с този коментар . Добре, че не каза, че е по-брутално от The Berzerker, въпреки че и Кенибъл са си бая . Интересното на музиката е , че на всеки въздейства по различен начин Поздрави !!! Редактирано Февруари 25, 2009 от eL_NinYo Цитирай
Recommended Posts