bbking Публикувано Септември 25, 2005 Share Публикувано Септември 25, 2005 Това е новата ми китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bbking Отговорено Септември 25, 2005 Автор Share Отговорено Септември 25, 2005 снимката е от интернет, понеже нямам други снимки, но китарата е същата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Септември 25, 2005 Share Отговорено Септември 25, 2005 ми Честита да ти е!!! какво очакваш да ти кажем!?!! Не че нещо,ама вече взе да ми писва всеки ден по 300 теми за новите китари на хората от форума.. 1ва тема-добре,2ра тема-ок ,ама вече взехте да прекалявате..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bbking Отговорено Септември 25, 2005 Автор Share Отговорено Септември 25, 2005 и на мен ми писна, затова и аз пуснах да видим докога ще продължи всеки да си пуска китарите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Септември 25, 2005 Share Отговорено Септември 25, 2005 ми Честита да ти е!!!какво очакваш да ти кажем!?!! Не че нещо,ама вече взе да ми писва всеки ден по 300 теми за новите китари на хората от форума.. 1ва тема-добре,2ра тема-ок ,ама вече взехте да прекалявате..... Спокойно де! Нека са повече подобни теми! Колкото повече китари, толкова по красив и спокоен свят ! bbking, честита да ти е батко и да ти служи добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Септември 25, 2005 Share Отговорено Септември 25, 2005 (Редактирано) Нека има таквизи теми! Честита да ти е! Ще я чуем ли как звучи? Редактирано Септември 25, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bbking Отговорено Септември 25, 2005 Автор Share Отговорено Септември 25, 2005 нямам запис за да кача, а и не харесвам записите от компютър затова ще се позабавя, но ще я чуете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Септември 25, 2005 Share Отговорено Септември 25, 2005 и на мен ми писна, затова и аз пуснах да видим докога ще продължи всеки да си пуска китарите хах,логика..... ма както и да е нямам против такива теми,ама да не ви става навик,щото ако всеки тръгне да се хвали ще стане дълга и широка ( говоря все едно съм някой модератор ) така де,много китари-хубав свят,няма лошо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 25, 2005 Share Отговорено Септември 25, 2005 Абе аз, ако си взема такъв жесток Musicman за две-три хилки, ще се хваля не, ами чак пламъци ще ми хвърчат от устата. Честито, човек! Чакаме да чуем звукови семпли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Септември 25, 2005 Share Отговорено Септември 25, 2005 Айде честито, ама това си е страхотен Мюзик Ман Стив Лукатър или LUKE модел с активни EMG адаптри. Сподели повече за китарата, как ти е като удобство на свирене и звук и колко ти излезе като финансови разходи по доставката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bbking Отговорено Септември 25, 2005 Автор Share Отговорено Септември 25, 2005 (Редактирано) цената й е доста висока но си струва, по удобна китара не съм хващал аз сам си я донесох от Щатите пикапите са активни не се резстройва от използване на тремолото идиялен set-up от MusicMan bridge pickup-а има почти вечен сустейн Редактирано Септември 25, 2005 от bbking Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rotten Body Landslide Отговорено Септември 25, 2005 Share Отговорено Септември 25, 2005 честито човече със здраве да къртиш :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 26, 2005 Share Отговорено Септември 26, 2005 Добре до6ъл в ММ фамилията Темата си е хубава! 4естито!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Септември 26, 2005 Share Отговорено Септември 26, 2005 еххх, завидех ти, евалата човек, хващал съм копие на мюзикмен и наистина много удобно шъ знаиш, ама ти си знаеш де, яко, яко жив и здрав да си и много парички да изкараш с нея, че даже да ми подариш една Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Септември 26, 2005 Share Отговорено Септември 26, 2005 красавица честита да ти е :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts