Jump to content
Българският форум за музиканти

Булгара - албумът


Demiurg

Recommended Posts

Просто съм бесен пичове ! От години няма БГ група, която да ми хване ухото за повече от 2 слушания и когато се появи най- сетне една (Булгара - за неразбралите), не мога да си намеря албумът им да си го купя !!!!! По магазините или не са и чули за такова нещо, или го бъркат с БулгарО !

МП3- та има в Датата, но албумът е жесток и заслужава да се купи !!!

Ако някой го мерне случайно някъде - свиркайте да тичам !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Етно-микс-поп-фолк-хоп...

бих казал - етно-джаз-фънк !!!!

 

Ебаси, не съм вярвал, че ще тръгна да издирвам с полицейско куче Герасим албум на родна група, който според мен е въпрос на престиж да го има във всеки шибан аудио магазин !!!! :evil:

 

 

Ето - теглете и се зарибявайте :

censored.gif

Редактирано от YtseJam
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

споко,ше го изтрият кат го видят...иначе недей чак толкова се скандализира...човека каза че е фен,което значи че така или иначе ако има откъде ше си го купи

 

зарибявайте

 

 

има го и тоя момент,не забравяй...

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а го има и момента, че пичовете не са го издали в голям тираж, щото го има по фрии сървърите и никой не го купува, или греша ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами че аз научих за тия пичове едва вчера и то от форума ! Така че и промотирането куца, не само нагласата да не си купуваш музика, при положение че може да я "дръпнеш" отнякъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моля модераторите да изтрият линк-а от предишния пост възможно най-бързо !

Радетелю за авторското право, колко добра е една група, ако няма кой да я чуе ????

Не знам дали си даваш сметка, но мп3-тата доста популяризират групите и играят общо взето полезна роля, образователна. Ако групата се хареса - човека отива и си купува оригиналния диск, щото там звучи по- добре !!! И то МНОГО по- добре ! 15 - 25 лв за диск не са чак ТОЛКОВА много, че да не може ВСЕКИ да си позволи по 1-2 диска на заплата. Това е въпрос на култура (и музикална също), и на съзнание, ако щеш. Като те кефи групата - логично е да я поощриш с покупка. И тъй като тук сме все съзнателни и отговорни хора, с богата музикална култура, то въпросът с пиратството пред нас не стои. :( Ние слушаме мп3-та само с опознавателна цел, след което си купуваме албума (ако ни е харесал).

При това положение що модераторите ще ми трият линка ????? Може групата да ми плаща за реклама ???? :idea:

:evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;):(:(

 

как да обясня по-просто нещо, което не трябва да се коментира въобще дори ?

 

групата съществува, те са живи хора, които предполагам са способни да взимат решения. имат си албум и продуцент и издател. те решават каква да им е рекламната стратегия. ако решат - ще си пуснат целия албум без пари да се подарява по улиците. ако искат - ще го шернат на сайта си безплатно. но те не искат. това което е сложено в дата.бг е незаконно, и ощетява групата. затова като крадеш поне не се прави на светец и радетел за развитието на проекта. също така ще ми е много приятно да те видя като вкараш няколко хиляди лева от джоба си, за да запишеш албум, дали ще го пуснеш без пари по фрии сървърите, дали ще дадеш още 10 000лв за небрежна реклама и така нататък. крадете си ама стига сте го огласявали и агитирали другите да го правят. групата е решила, че не им трябва реклама - остави ги да правят каквото искат, а не ги кради. нека никой не ги знае щом така са решили. поне за българската музика да дадем едно рамо!!!!!!!!!!!!

айде много ти здраве.

Редактирано от kitaratapesho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

:evil:

Кух си, батка, кух !!!

Нямам думи да споря с теб !

:twisted:

 

Доста хора именно от тия мп3-та чуха, че изобщо има такава група, и търсят да си го купят. Това Е реклама ! Лошото е, когато рекламата няма покритие - хората искат да купят нещо, а него го няма по магазините. Това е лошо - след някой месец няма и да го търсят...

 

Аз просто искам да си КУПЯ албума, както си КУПУВАМ ВСИЧКИ дискове, които ми харесат. А попитах именно в този форум, с надеждата, че вие като музиканти не може да не сте наясно с излизането на нов албум, и то на група от добри музиканти (ако ви се струват лоши музиканти - опровергайте ме). Вместо да получа информация, трябва да се обиждаме... Не че имам нещо против, ама разваляме културната дискусия !!! :evil:

 

Айде със здраве ! Чуйте групата и ако ви хареса - търсете аблума - момчетата го заслужават !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мдам - така и предположих - такива като теб са способни само да обиждат. в крайна сметка така и не успя да разбереш, че ти крадеш според закона за авторското право. ти на колко (13) години си ?

 

със здраве музиканте :(

 

П.П. най-добре е тази тема да изчезне май.......

Редактирано от kitaratapesho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.