st0rmblastt Публикувано Септември 25, 2005 Публикувано Септември 25, 2005 Ibanez GRG270B Някой ми разправят, че бил ефтин, следователно боклук...Други викат, че бил страшна работа...Само че не знам кой колко разбира и на кой да вярвам...Мерси. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 (Редактирано) Колко е евтина? Повечето хора се мръщят на GRG серията, защото се произвежда в Индонезия. Общо взето не е зле, ако не очакваш Jem става. Аз съм пробвал същия модел, прилича на RG 220 DX например или кое да е друго RG. За флойда не съм много сигурен - ся евтин е и не знам колко е държелив, ама те и на RG-тата не са кой знае какви (поне по едно време не бяха много стока). В магазина го разцепих от бендове с флойда и държеше, но дали няма да даде фира някой ден скоро не се знае. Звукът беше доста добър за такава евтина китара, плътен и с добър състейн. Грифът всъщност е доста удобен. + китарата беше учудващо добре "сетъп-ната" още в магазина. Дървесината на тялото е ОК. Друг е въпросът, че GRG-тата струват почти колкото "истинската" RG серия. Така че ако разликата в цената е по-малка от 200лв си помисли за "истинско" RG. ПП: И тва "medium frets" уеко ме притеснява, аз лично не усетих да са много по-малки от джъмбото, ама все пак предпочитам джъмбо като на RGтата. Редактирано Септември 25, 2005 от Mu3epHuK Цитирай
TONY Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 от колко време свириш? предполагам че не е повече от 5 години иначе нямаше да търсиш съвет в такъв случай - ако си метълхед - тази китара би ти свършила много добра работа Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 25, 2005 Автор Отговорено Септември 25, 2005 от колко време свириш?предполагам че не е повече от 5 години иначе нямаше да търсиш съвет в такъв случай - ако си метълхед - тази китара би ти свършила много добра работа 4 и нещо години. Търса съвет, щото нямам възможност да я пробвам китарата тука...(ако я зимам ше се ходи до Благоевград...). Метълхед + още кфо ли не... главно сола ше свира... Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 от колко време свириш?предполагам че не е повече от 5 години иначе нямаше да търсиш съвет в такъв случай - ако си метълхед - тази китара би ти свършила много добра работа 4 и нещо години. Търса съвет, щото нямам възможност да я пробвам китарата тука...(ако я зимам ше се ходи до Благоевград...). Метълхед + още кфо ли не... главно сола ше свира... колко струва? Видях е в сайта.Добра е ако е доста по евтина от друигте модели. Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 566 лева. RGтата по колко са с Флойд? Да видим за кво става въпрос Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Имах един подобен! Ама беше толкова скапан, че го продадох! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Price List еми ясно! Ако това то е капитала взимай я! НО! Има нещо друго за подобни пари се намират стари но по добри...! Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 25, 2005 Автор Отговорено Септември 25, 2005 Price List еми ясно! Ако това то е капитала взимай я! НО! Има нещо друго за подобни пари се намират стари но по добри...! Ами идеята е да зема нещо читаво, не кфо да е, нищо, че ше ми е първата електрическа...предимно солца ше сфира както казах... Аз съм напраил тема че купувам...дано изникне нещо...ако ли не, здраве да е-зимам Ибаница. Мерси за помщта. Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Китарата е много яка за тея пари но си помисли за сащите пари стара да си земеш можеш да намериш нещо яко.По-Яко Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Абе пичове и аз съм хвърлил око на таз китарка!!! дизаина много ме кефи! някой да знае в софия има ли я в някой магазин да ида да я погледна да я пробвам?не разбирам от китари много много!но мисля че за тези пари китарата си е добра(поне квото съм чувал)! Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 Абе пичове и аз съм хвърлил око на таз китарка!!! дизаина много ме кефи!някой да знае в софия има ли я в някой магазин да ида да я погледна да я пробвам?не разбирам от китари много много!но мисля че за тези пари китарата си е добра(поне квото съм чувал)! флойда сдава багажа иначе в ндк може да си я поръчаш за 462 кинта, преебавка е според мене. Цитирай
Recommended Posts