Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Колко е евтина?

Повечето хора се мръщят на GRG серията, защото се произвежда в Индонезия. Общо взето не е зле, ако не очакваш Jem става. Аз съм пробвал същия модел, прилича на RG 220 DX например или кое да е друго RG. За флойда не съм много сигурен - ся евтин е и не знам колко е държелив, ама те и на RG-тата не са кой знае какви (поне по едно време не бяха много стока). В магазина го разцепих от бендове с флойда и държеше, но дали няма да даде фира някой ден скоро не се знае. Звукът беше доста добър за такава евтина китара, плътен и с добър състейн. Грифът всъщност е доста удобен. + китарата беше учудващо добре "сетъп-ната" още в магазина. Дървесината на тялото е ОК.

Друг е въпросът, че GRG-тата струват почти колкото "истинската" RG серия. Така че ако разликата в цената е по-малка от 200лв си помисли за "истинско" RG.

ПП: И тва "medium frets" уеко ме притеснява, аз лично не усетих да са много по-малки от джъмбото, ама все пак предпочитам джъмбо като на RGтата. :curse:

Редактирано от Mu3epHuK
Отговорено

от колко време свириш?

предполагам че не е повече от 5 години иначе нямаше да търсиш съвет

в такъв случай - ако си метълхед - тази китара би ти свършила много добра работа

Отговорено
от колко време свириш?

в такъв случай - ако си метълхед - тази китара би ти свършила много добра работа

4 и нещо години. Търса съвет, щото нямам възможност да я пробвам китарата тука...(ако я зимам ше се ходи до Благоевград...). Метълхед + още кфо ли не... главно сола ше свира...

Отговорено
от колко време свириш?

в такъв случай  - ако си метълхед - тази китара би ти свършила много добра работа

4 и нещо години. Търса съвет, щото нямам възможност да я пробвам китарата тука...(ако я зимам ше се ходи до Благоевград...). Метълхед + още кфо ли не... главно сола ше свира...

колко струва?

Видях е в сайта.Добра е ако е доста по евтина от друигте модели.

Отговорено

еми ясно!

Ако това то е капитала

взимай я!

НО!

Има нещо друго за подобни пари се намират стари но по добри...!

Ами идеята е да зема нещо читаво, не кфо да е, нищо, че ше ми е първата електрическа...предимно солца ше сфира както казах... Аз съм напраил тема че купувам...дано изникне нещо...ако ли не, здраве да е-зимам Ибаница. Мерси за помщта.

Отговорено

Абе пичове и аз съм хвърлил око на таз китарка!!! :D дизаина много ме кефи!

някой да знае в софия има ли я в някой магазин да ида да я погледна да я пробвам?не разбирам от китари много много!но мисля че за тези пари китарата си е добра(поне квото съм чувал)! :)

Отговорено
Абе пичове и аз съм хвърлил око на таз китарка!!! :D дизаина много ме кефи!

някой да знае в софия има ли я в някой магазин да ида да я погледна да я пробвам?не разбирам от китари много много!но мисля че за тези пари китарата си е добра(поне квото съм чувал)! :)

флойда сдава багажа иначе в ндк може да си я поръчаш за 462 кинта, преебавка е според мене.