adXok Публикувано Септември 25, 2005 Публикувано Септември 25, 2005 Ето го и старо-новото парче. Измислено е някъде началото на 2000 година, когато бях за първа година студент в София. Парчето искам един ден да го направя в голямо студио с много симфонични музиканти като саундтрак към филм (естествено пак мой като идея) за дравните богове, писания и такива неща... въобще, религиозна тематика до дупка! Щото само нещо такова може да ми даде идеи като тази: Ancient_Scriptures Парчето е само в основните му идеи (рамкирано) и тематично трябва да представлява около едночасова композиция (в главата ми е) и е специален поздрав за mengel, който също е фен на гениалните Symphony X. Който още не слушал мои неща, нека за повяда в Дядовата_ръкавичка или тук Айде :hello: Цитирай
mengel Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 (Редактирано) Мерси много за поздрава Браво. Дерзай в същия дух! Знам, че няма много фенове на този тип музициране, но какво да се прави. Но пък разширява много мирогледа, разчупва стандартните схеми и позволява да се разгърнеш. А пък древните писания са една друга доста обширна тема, която си струва да се поразрови, макар и не тук Редактирано Октомври 2, 2005 от mengel Цитирай
james Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 from adXok to: Mengel Благодаря за поощрението. Ще гледам да го пусна цялото след време, но доста е трудно с оркестрациите, а искам да слагам фаготи, обои, валдхорни и пр. Пиано също трябва, ама идеите се развиват... И акустична китара, да предаде малко ренесансов привкус... Цитирай
Recommended Posts