adXok Публикувано Август 24, 2005 Публикувано Август 24, 2005 Тук ви пускам едно обещано "хапче" за отмора от моите опити в яко зверския образ и ви предлагам едно старо творенийце (само началото, за да не ме замервате с яйца и домати ). Та тва начало е от по-длъжко парче... ама не е за тукашните рокаджийски среди и за това го излагам както си е от стария диск началото. Не знам кога съм го композирал тва нещо, ама е от преди да се сдобия с компютъра си преди 2 год. Мисля, че е от първите ми опити в семплирането... ама си ги паза де... дано идейките поне ад заслужат вниманието ви, защото няма как да се куфее де Ей го: http://mail.dir.bg/~adxok/A_Night_At_The_G...'s_Mitt.mp3 Цитирай
Geo Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Идеята ти е интересна.Развий я.Може да излезе нещо много оригинално. Цитирай
adXok Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 Благодаря ти Geo... Всъщност доста такива парченца имам и в главата си, но малко трудно стават за изпълнение на живо, щото семплерите трудно се арангират в сценична обстановка. Ама карай де! Може би пък част от съвремената музика трябва само по файлове чрез Интернет да се разпространява. Аудиторията е не по-малка отколкото ана един малък концерт. Цитирай
DeathZone Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Тук ви пускам едно обещано "хапче" за отмора от моите опити в яко зверския образ и ви предлагам едно старо творенийце (само началото, за да не ме замервате с яйца и домати ). Та тва начало е от по-длъжко парче... ама не е за тукашните рокаджийски среди и за това го излагам както си е от стария диск началото. Не знам кога съм го композирал тва нещо, ама е от преди да се сдобия с компютъра си преди 2 год. Мисля, че е от първите ми опити в семплирането... ама си ги паза де... дано идейките поне ад заслужат вниманието ви, защото няма как да се куфее де Ей го: http://mail.dir.bg/~adxok/A_Night_At_The_G...'s_Mitt.mp3 Хехехеееее лудница ги мислиш ей .... страшен си ....... аз умирам за такива оригинални творения , ако го позавършиш и имаш желание , бих ударил едно солце тук таме ....... че като го слушам и фантазията ми шари ))))) Цитирай
adXok Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 Ей тука ще ви предложа още едно парченце от парче, което ми хрумна по време на предизборниата кампания 2005 в България за избиране на парламент. Парчето би могло да се свири и на живо... всъщност старая се, доколкото мога, парчетата ми да могата да се свирят на живо... но и с повечко зор могат и "невъсможните семплирания" да се докарат. Нарочно не го пускам като нов топик, за да не досаждам. Всъщност тук в Дядовата ръкавичка ще събирам всякакви мои пърчета-странници. Приятно слушане. :hello: Ей го: http://mail.dir.bg/~adxok/Liars_Everywhere.mp3 П.П. някои може да са го слушали в друг сайт-форум за музика, ама карай! Тук по ме кефи! :green: Цитирай
DeathZone Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Ей тука ще ви предложа още едно парченце от парче, което ми хрумна по време на предизборниата кампания 2005 в България за избиране на парламент.Парчето би могло да се свири и на живо... всъщност старая се, доколкото мога, парчетата ми да могата да се свирят на живо... но и с повечко зор могат и "невъсможните семплирания" да се докарат. Нарочно не го пускам като нов топик, за да не досаждам. Всъщност тук в Дядовата ръкавичка ще събирам всякакви мои пърчета-странници. Приятно слушане. :hello: Ей го: http://mail.dir.bg/~adxok/Liars_Everywhere.mp3 П.П. някои може да са го слушали в друг сайт-форум за музика, ама карай! Тук по ме кефи! :green: Бе идеята хич не е зле , ма я земи я поудължи и по фънки и груув да има , така по твоя начин , пък аз ще добавя после една китарка , пък може и други да се включат и смятам да стане интересно Цитирай
adXok Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 Ето тука и едно от първите ми яко метъл творения на компютъра само от преди 2 год. Тежичко е, ама като се направи с истински китари и басове ша стане още по тежко... http://mail.dir.bg/~adxok/Vagary.mp3 Цитирай
Burton Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Това влиза много добре...обаче пак спира посредата на нищото..айде сложи и останалата част! Цитирай
adXok Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 Сега, след като чуете следващото недейте да правите гримаси и да ме укорявате, че предавам фронта! Всъщност права музика дето си ме кефи... Е, разбира се засега само с компютъра, но и това ще се промени след някой друг сезон. Сега слушайте и следващото парче. Идеята ми дойде след като прочетох една много... всъщност три много интересни книги за бога на мите - Пакал (познат още и като Виракоча, Кукулкан, Кетцалкоятл... богът птицезмия). Изобщо странни неща са ставали на нашата планета... и предстои да се случват (повторят). Ей го ве: http://mail.dir.bg/~adxok/Nephrite_Mask.mp3 Цитирай
adXok Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 Така... Да видим кой ни е дошъл на гости в Дядовата ръкавичка. Първото парче ви го давам като директен линк ей тук: http://mail.dir.bg/~adxok/Frozen_Lips.mp3 А второто го потърсете в: www.gmail.com Username: muzikant.org Password: mymusic ... то се казва Walking With Demigod и го бях пускал и в друг сайт, тоя дето можеда го видите в профила ми и на още едно място... вече не помна. Мисълта ми е, че мое би вече някои от вас да са го слушали. За тези които не са... приятно слушане! П.П. Парчетата са само началата на парчетата!!! Цитирай
Stone Free Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Луд си Адхок!! Много се кефя, че и откачалници като тебе влизат във форума! Що не сложиш вокали на някои от парчетата...никой не очаква някакви метъл арии, или нещо от сорта.. Цитирай
adXok Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 Луд си Адхок!! Много се кефя, че и откачалници като тебе влизат във форума! Що не сложиш вокали на някои от парчетата...никой не очаква някакви метъл арии, или нещо от сорта.. @Stone Free Тва го приемам като поощрение Радвам се, че жи кефят работите ми... т.е. поне някои от тях де! Ще пускам и други... и продьлйение на тези, но малко бавничко става с мишката и сикуенсъра! Цитирай
SlipFly Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 всички парчета са много яки и са много различни едно ги сварзва сваршват "in the midle of nowhere" иначе продалжавай в сащия дух но и аз сам на мнение че една две сола тук таме няма да е зле! :guitar: Цитирай
Stone Free Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Луд си Адхок!! Много се кефя, че и откачалници като тебе влизат във форума! Що не сложиш вокали на някои от парчетата...никой не очаква някакви метъл арии, или нещо от сорта.. @Stone Free Тва го приемам като поощрение Радвам се, че жи кефят работите ми... т.е. поне някои от тях де! Ще пускам и други... и продьлйение на тези, но малко бавничко става с мишката и сикуенсъра! Олеле! Без миди контролер ли си ги праил тия неща? Цитирай
adXok Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 Всичко дето изтеглиш с моя ник е правено само с мишката и 99% с Reason! Цитирай
Recommended Posts