synchu Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Суперб Още един доволен юзер ... !!!Мани, в митниците работят особен "модел" хора... Картата е супер ... ! Щом сега си я взел значи имаш и диска с Продъкшън Бъндъла, демек Сонар ЛЕ, Кюбейз СЕ и т.н. ...аз още не мога да го уредя тоз въпрос ама мисля днеска пак да им звъня на тези тиквеници. теа програми са доста ПУРЕ ама са фрее и ги :inlove: ако си на зор са 2000 пъти по добри от какеуалк 9 а аз на него си записах 1вото демо сонара е по пълен от екстри... кубейса няма дръм едитор....ахмаци! сонара за малко да е пълна версия хаха еми фрии-то си е фрии Мен ми трябва Сонар-а заради МИДИ функциите... Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 да сонара мидито си му е там! супер... Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 ари welcome to the EMU family Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 ари welcome to the EMU family EMU gang Ама Welcome и to PatchMix curse също. Добре, веднъж кат съм си настроил сесията и от един месец не съм я пипал... Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 ари welcome to the EMU family EMU gang Ама Welcome и to PatchMix curse също. Добре, веднъж кат съм си настроил сесията и от един месец не съм я пипал... баси не знам какво да я правя малко ми прилича на ему апс - ползвах ги с сб лифе... Искам да си напрая прожект с който да смесвам тракове от нуендо в пач микса... Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 ари welcome to the EMU family EMU gang Ама Welcome и to PatchMix curse също. Добре, веднъж кат съм си настроил сесията и от един месец не съм я пипал... баси не знам какво да я правя малко ми прилича на ему апс - ползвах ги с сб лифе... Искам да си напрая прожект с който да смесвам тракове от нуендо в пач микса... А защо ти трябва да го правиш (разбирай да се гърчиш )? Пък и трябва за фиидбек да се внимава. Бтв. на сайта на ЕМУ има темплейт за сесия за Кюбейз (може и в инсталацията да го имаше, не си спомням). Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 Пък и трябва за фиидбек да се внимава. я кажи какво е тва? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Пък и трябва за фиидбек да се внимава. я кажи какво е тва? Фиидбек лууп.... демек да вкараш изход във вход, които се рутира към същия изход... вкратцем казано.. Цитирай
Recommended Posts