Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 37
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Алмар ....сори нема откъде другаде в БГ. Аз поне не успях да намеря. Ако разгледаш европейските онлайн магазини (www.musik-service.de например), ще видиш, че го продават за около 200 евро (+10 -ина евро за доставка за страната в която са разположени и Европа наоколо). В Алмар излиза около 220-225 евро (на мен ми излезе даже около 200-210, защото долара беше по-нисък тогава). Разликата от 15 евро не си залужава според мен мъките за докарване от Европа - още повече, че ще трябва да и платиш и 25% отгоре под формата на мито и ДДС (освен ако нямаш "друг" начин).

Мда и на мен ми изтичат очите по 199$ цена в Щатско, но в Европа това става 199 Евро :rolleyes:

Отговорено

Единствения проблем с Алмар е - времето за доставка, освен ако от тогава нещата не са се оправили. По един друг форум имаше и проблеми със сервиза. На мене ми излезе 20 лева отгоре да ми заменят дефектиралата карта в сравнение с това, което е струвало на един пич в гаранционен сервиз от Алмар. На кратко: честият дефект при тия карти - умирането на единия изход е обяснено от Марков като: вкарване на микрофон с фантомно или нещо такова, което ,на мен поне, ми звучи смешно. Трябва да съм ебати идиота да вкарам в изход тип голям китарен жак 48 волта фантомно. Е, истината винаги е някъде по средата, не искам да отварям тема срещу Алмар, както бе отворена срещу РФ, защото не съм запознат с фактите от първо лице. Общо взето сервизи, които биха могли да се справят с такива проблеми са Динакорд, Фактор и някакви Варненци(май). Иначе Ему директно сменят картата и не се разправят <_<. Та така, засега това е положението в БГ. Иначе дочух че Мюзикстор вече имат представителство в Македония :)

Отговорено
..... Иначе дочух че Мюзикстор вече имат представителство в Македония <_>

А к'ви са тези?

Берингер BCF дали имат. Егати проблема се оказа този контрол сърфейс. Никъде в БГ не може да се намери. Ако го имат в Македония - точно за една събота ще скокна.

Да бе направо един щепсел ръгам в контакта и след това във входа, нали? Дрън-дрън та пляс.

ЕМУ са готини като сервиз като им се обадиш и нямат проблем с подмяната - това е готиното.

Отговорено

Burton, братле, таке се избира апаратура, тука в БГ няма начин да седнеш и една седмица да пробваш това или онова, ни има такъв избор, нито некой ше те изтърпи, сори за офа, ако искате изтрийте го просто некакси се просълзих

• 3 weeks later...
Отговорено
Аиде EMU 1212M е вече в компа ми!

с 2 думи: Супер Саунд! :ph34r:

Честито :D

Кога я взе? :D

Вземи си последните драйвери бтв. 1.81, ако не си го направил... вървят по-добре поне при мен.

Отговорено (Редактирано)
Аиде EMU 1212M е вече в компа ми!

с 2 думи: Супер Саунд! :D

Честито :D

Кога я взе? :D

Вземи си последните драйвери бтв. 1.81, ако не си го направил... вървят по-добре поне при мен.

вчера след 8 часа обяснения в митницата в Пловдив

какво е това и съмнения и 200 решения за различно мито

най края ме пуснаха с това "странно" устройство да си ходя и 90 лв мито....

щото имаше и един микрофон и един моднат Босс СS-3 компресор

с всички последни дривери и програми съм

Звука е много ясен и много ме радва стереото! :inlove:

prod9872_hdr_1_1_70.jpg

нещо като че ли за сефте си чувам ревербите....бахсиии :ph34r:

Редактирано от Nalbantov
Отговорено (Редактирано)

Суперб :ph34r: Още един доволен юзер ...:D !!!

Мани, в митниците работят особен "модел" хора...

Картата е супер ... :D !

Щом сега си я взел значи имаш и диска с Продъкшън Бъндъла, демек Сонар ЛЕ, Кюбейз СЕ и т.н. ...аз още не мога да го уредя тоз въпрос ама мисля днеска пак да им звъня на тези тиквеници.

Редактирано от synchu
Отговорено (Редактирано)
Суперб :D Още един доволен юзер ...:P !!!

Мани, в митниците работят особен "модел" хора...

Картата е супер ... :happy: !

Щом сега си я взел значи имаш и диска с Продъкшън Бъндъла, демек Сонар ЛЕ, Кюбейз СЕ и т.н. ...аз още не мога да го уредя тоз въпрос ама мисля днеска пак да им звъня на тези тиквеници.

теа програми са доста ПУРЕ :happy::happy::ph34r::D

ама са фрее и ги :inlove:

ако си на зор са 2000 пъти по добри от какеуалк 9

а аз на него си записах 1вото демо

сонара е по пълен от екстри...

кубейса няма дръм едитор....ахмаци!

сонара за малко да е пълна версия хаха :D

Редактирано от Nalbantov