Fortissimo Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 дайте идея откъде да си взема 1212М, ама да не е от АЛМАР че я дават за 280$ което си гадна надценка. Цитирай
synchu Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Алмар ....сори нема откъде другаде в БГ. Аз поне не успях да намеря. Ако разгледаш европейските онлайн магазини (www.musik-service.de например), ще видиш, че го продават за около 200 евро (+10 -ина евро за доставка за страната в която са разположени и Европа наоколо). В Алмар излиза около 220-225 евро (на мен ми излезе даже около 200-210, защото долара беше по-нисък тогава). Разликата от 15 евро не си залужава според мен мъките за докарване от Европа - още повече, че ще трябва да и платиш и 25% отгоре под формата на мито и ДДС (освен ако нямаш "друг" начин). Мда и на мен ми изтичат очите по 199$ цена в Щатско, но в Европа това става 199 Евро Цитирай
Fortissimo Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 ще карам с BCA2000 а пък ако излязат излишни пари ще си взема и 1212м. Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Единствения проблем с Алмар е - времето за доставка, освен ако от тогава нещата не са се оправили. По един друг форум имаше и проблеми със сервиза. На мене ми излезе 20 лева отгоре да ми заменят дефектиралата карта в сравнение с това, което е струвало на един пич в гаранционен сервиз от Алмар. На кратко: честият дефект при тия карти - умирането на единия изход е обяснено от Марков като: вкарване на микрофон с фантомно или нещо такова, което ,на мен поне, ми звучи смешно. Трябва да съм ебати идиота да вкарам в изход тип голям китарен жак 48 волта фантомно. Е, истината винаги е някъде по средата, не искам да отварям тема срещу Алмар, както бе отворена срещу РФ, защото не съм запознат с фактите от първо лице. Общо взето сервизи, които биха могли да се справят с такива проблеми са Динакорд, Фактор и някакви Варненци(май). Иначе Ему директно сменят картата и не се разправят . Та така, засега това е положението в БГ. Иначе дочух че Мюзикстор вече имат представителство в Македония Цитирай
synchu Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 ..... Иначе дочух че Мюзикстор вече имат представителство в Македония <_> А к'ви са тези? Берингер BCF дали имат. Егати проблема се оказа този контрол сърфейс. Никъде в БГ не може да се намери. Ако го имат в Македония - точно за една събота ще скокна. Да бе направо един щепсел ръгам в контакта и след това във входа, нали? Дрън-дрън та пляс. ЕМУ са готини като сервиз като им се обадиш и нямат проблем с подмяната - това е готиното. Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 http://www.musicstorekoeln.de Цитирай
Burton Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Sorry че офф, ама... леле майко!!! :wall: Цитирай
synchu Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 http://www.musicstorekoeln.de aaaaa danks сега загрях been there seen that - ама малко бавно включва реотана. Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Burton, братле, таке се избира апаратура, тука в БГ няма начин да седнеш и една седмица да пробваш това или онова, ни има такъв избор, нито некой ше те изтърпи, сори за офа, ако искате изтрийте го просто некакси се просълзих Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 28, 2005 Автор Отговорено Септември 28, 2005 за тва купуваме продаваме...и намираме това което искаме Офа си е Куул) Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 Аиде EMU 1212M е вече в компа ми! с 2 думи: Супер Саунд! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Аиде EMU 1212M е вече в компа ми! с 2 думи: Супер Саунд! Честито Кога я взе? Вземи си последните драйвери бтв. 1.81, ако не си го направил... вървят по-добре поне при мен. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 (Редактирано) Аиде EMU 1212M е вече в компа ми! с 2 думи: Супер Саунд! Честито Кога я взе? Вземи си последните драйвери бтв. 1.81, ако не си го направил... вървят по-добре поне при мен. вчера след 8 часа обяснения в митницата в Пловдив какво е това и съмнения и 200 решения за различно мито най края ме пуснаха с това "странно" устройство да си ходя и 90 лв мито.... щото имаше и един микрофон и един моднат Босс СS-3 компресор с всички последни дривери и програми съм Звука е много ясен и много ме радва стереото! :inlove: нещо като че ли за сефте си чувам ревербите....бахсиии Редактирано Октомври 14, 2005 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 (Редактирано) Суперб Още един доволен юзер ... !!! Мани, в митниците работят особен "модел" хора... Картата е супер ... ! Щом сега си я взел значи имаш и диска с Продъкшън Бъндъла, демек Сонар ЛЕ, Кюбейз СЕ и т.н. ...аз още не мога да го уредя тоз въпрос ама мисля днеска пак да им звъня на тези тиквеници. Редактирано Октомври 14, 2005 от synchu Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 (Редактирано) Суперб Още един доволен юзер ... !!!Мани, в митниците работят особен "модел" хора... Картата е супер ... ! Щом сега си я взел значи имаш и диска с Продъкшън Бъндъла, демек Сонар ЛЕ, Кюбейз СЕ и т.н. ...аз още не мога да го уредя тоз въпрос ама мисля днеска пак да им звъня на тези тиквеници. теа програми са доста ПУРЕ ама са фрее и ги :inlove: ако си на зор са 2000 пъти по добри от какеуалк 9 а аз на него си записах 1вото демо сонара е по пълен от екстри... кубейса няма дръм едитор....ахмаци! сонара за малко да е пълна версия хаха Редактирано Октомври 14, 2005 от Nalbantov Цитирай
Recommended Posts