Black Bird Публикувано Ноември 26, 2004 Публикувано Ноември 26, 2004 Едно демо за звук Новата Samplitude 8 e върхът! http://www.cmusicforum.com/dimitar/CaliforniaMix.mp3 Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 Наистина е супер!!! Я разкажи повече за въпросната програмка, моля? Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 26, 2004 Автор Отговорено Ноември 26, 2004 Наистина е супер!!! Я разкажи повече за въпросната програмка, моля? ами като всички останали Сонар Кюбейс..... Нова версия е... Но Аудио Ядрото и според мен звучи много по яко от на стейнберг. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 Но Аудио Ядрото и според мен звучи много по яко от на стейнберг. Виж тук вече съвсем се разбрахме!!! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 Еми аз вече си казах мнението... определено звучи великолепно.. точно по мой вкус! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 аз пък йок ! С Тракшъна беше по-здраво ...звука ти беше по-як... Цитирай
Recommended Posts