Black Bird Публикувано Септември 23, 2005 Публикувано Септември 23, 2005 Може ли някой да ми помогне Взех една тамбура. Искам да науча как се разполагат струните и как се настройват Аз ги настройвах на октави... Но незнам тънките от горе ли или от долу се слагат до дебелите .... Мерси! Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 много са лесни нeщата струните са като първите четири на китарата, само че две по две еднакви. настройваш си ги в унисон Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 няма октави, братче. всичко си е стандартно Цитирай
andrey_metala Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 няма октави, братче. всичко си е стандартно ае пич, то да не е един вид тамбурата...свиря в тамбурашки оркестър и знам около десет вида... първо тряя да знаеш каква е...после му мисли за настройване... Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 сестра ми учеше тамбура в музикалното и нейната се настойваше като първите 4 струни на китарата, само че по 2 мн як инструмент Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 В смисъл на италиански строй ли? Цитирай
andrey_metala Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 сестра ми учеше тамбура в музикалното и нейната се настойваше като първите 4 струни на китарата, само че по 2 мн як инструмент дааа...много култов инструмент. наслаждавам му се вече 12 години...а колкото до сестра ти вероятно е учила класическия първи брач... просто щото останалите не са толкова атрактивни и имат ограничено звучене...а и са с 2 струни а колкото до Джон Петручи - е няма по-добър от него и няма и да има) Цитирай
Recommended Posts