Dushmanina Публикувано Февруари 8, 2009 Share Публикувано Февруари 8, 2009 (Редактирано) И така: Дали някой измежду уважаемите съформуници е имал възможност да пипне такава китара, а и въобще нещо произведено под тази марка? Изчетох доста ревюта в нета, но винаги е друго, когато има още мнения по въпроса По принцип конкретното ми питане е за Godin LGX-SA(може и Godin LGXT), но ако някой въобще има преки впечатления нека сподели, моля. Предварително благодаря! Поздрави! П.П. Оглеждам се за такава, с цел ползване на MIDI интерфейса като цяло, а и пиезото е също територия, която бих искал да поразуча. Става въпрос за: те това!!! П.П.2 Отсега знам само, че ще трябва да свиквам с новият за мен scale lenght, досега съм свирил само на Лес Пол тип - 24 1/2.... Редактирано Февруари 8, 2009 от Dushmanina Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Февруари 9, 2009 Share Отговорено Февруари 9, 2009 Хайде, помогнете му на чУ'ека, че трябва да свирим, а тия MIDI ли са, раци ли са, съвсем са му изпили акъла! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Февруари 9, 2009 Share Отговорено Февруари 9, 2009 Май единият пич от Акага свири с такава, не съм сигурен, неговата имаше тремоло май. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 9, 2009 Share Отговорено Февруари 9, 2009 (Редактирано) Китарата е страхотна! Купувал съм такава от Канада - за един колега. Още си я пази човека. Безупречен инструмент - с МИДИ, пиезо и Сиймър Дънкан адаптери ... Просто е без забележки. Особено впечатление ми направи качеството на пиезото - страшно солидно и "месесто" звучи. Не си спомням колко платих тогава, но беше около 1200-1300 долара без транспорт ... ако не се лъжа ... Скачай смело в тигана за този инструмент, няма да сгрешиш!! ^И да - Пепи от "Акага" свири с Godin LGXT - почти съм сигурен. Редактирано Февруари 9, 2009 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dushmanina Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 9, 2009 Китарата е страхотна! Купувал съм такава от Канада - за един колега. Още си я пази човека. Безупречен инструмент - с МИДИ, пиезо и Сиймър Дънкан адаптери ... Просто е без забележки. Особено впечатление ми направи качеството на пиезото - страшно солидно и "месесто" звучи. Не си спомням колко платих тогава, но беше около 1200-1300 долара без транспорт ... ако не се лъжа ... Скачай смело в тигана за този инструмент, няма да сгрешиш!! ^И да - Пепи от "Акага" свири с Godin LGXT - почти съм сигурен. Много благодаря за мнението, още повече когато идва от човек с доказан опит!!! Сега остава дилемата между LGX-SA и LGXT... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepislang Отговорено Април 23, 2009 Share Отговорено Април 23, 2009 Купувай без да се замисляш-аз съм с LGXT AAA и съм много доволен-напоследък свиря само с нея,защото ми спестява носенето на акустична китара, а пиезото е наистина убийствено! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dushmanina Отговорено Май 9, 2009 Автор Share Отговорено Май 9, 2009 (Редактирано) Купувай без да се замисляш-аз съм с LGXT AAA и съм много доволен-напоследък свиря само с нея,защото ми спестява носенето на акустична китара, а пиезото е наистина убийствено! Не знам само от нетърпение дали ще дочакам да събера пари за AAA покритието или ще се хвърля само на AA.... Иначе реших, че ще е LGX SA! П.П. Благодаря за мнението! Между другото тези дни слушах последния диск на Акага(мисля, че беше нещо сборно - не съм сигурен, слушах го у приятел) и се радвам, че в България се прави толкова добра музика! Редактирано Май 9, 2009 от Dushmanina Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 10, 2009 Share Отговорено Май 10, 2009 Аре, аре - виждам те, че си се "прежалил" вече! Скачай на онзи от e-bay, без да се замисляш! Да не почвам да опявам пак и това да стане втората китара, която съм те "преебал" да си купиш. Знаеш какво е положението в EU: http://www.thomann.de/de/godin_lgx_sa_tb.htm Ще ти стъпи двойно, човек! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts