ushuaya Публикувано Февруари 8, 2009 Публикувано Февруари 8, 2009 (Редактирано) Здравейте! Искам да питам за курсовете по тонрежисура във Факултета по начална и предучилищна педагогика- какво ви е мнението за тях, дали си заслужават, практически насочени ли са? Ако някой е ходил - да сподели мнението си! Редактирано Февруари 8, 2009 от ushuaya Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=33689 Здравейте, ето това е една дискусия по повод курсовете при нас... Поздрави! Редактирано Февруари 12, 2009 от VSTi Цитирай
Crestflame Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Курса не съм го карал, но Адриан Георгиев със сигурност не бих го препоръчал :-) Цитирай
capri Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Курса не съм го карал, но Адриан Георгиев със сигурност не бих го препоръчал :-) Когато изказваш дадено мнение е редно все пак да го защитиш, особено когато е по адрес на някой човек, независимо дали в положителна или отрицателна насока Цитирай
miro2bg Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Курса не съм го карал, но Адриан Георгиев със сигурност не бих го препоръчал :-) Бъди така добър да обясниш защо, да кажеш за някого "не го препоръчвам" без да посочиш причини, заприличва на предизборен компромат, а доколкото виждам не сме в пАРЛАМЕНТА. Така че... казвай, слушаме... Цитирай
Crestflame Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 1во не мислех, че тази тема е събудила такъв интерес, при положение, че има само 1 отговор, съответно ако някои иска обяснение ще попита и ще му обясня защо не бих го препоръчал. Мнение се защитава когато има нужда от това :-) А компромат далеч не значи просто да дадеш мнение за някои. Както и да е, та...причината да мисля така е, просто от личния си опит. Посещавал съм лекции и е лош оратор, не умее да обяснява, и е крайно субективен като става въпрос за оценяване. Десетки хора, студенти и други са на същото мнение. Дори в разговор с колеги извън Университета, с които случайно е ставало въпрос, са изказвали подобни, а и доста по крайни мнения. Книгите, които е написал смея да твърдя, че са много по-ясни и могат да бъдат доста спомагателни. Една важна придобивка за библиотеката на един музикант. Цитирай
Vlad Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 На този адрес: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=33689 е коментиран курсът по тонрежисура от хора, които са го преминали. Смятам, че положителните мнения там са изказани от колеги, на които може да се има доверие. Естествено симпатията и антипатията са нормални за всеки, но мнението на хора, завършили въпросния курс е с по-голяма тежест от мнението на хора, незавършили го. Влад п.п. Както е казал и Адриан Георгиев - всеки, които има сериозен интерес, може да посети Музикалния център в Университета на дадения адрес /4ти километър, блок 2/ и да добие лични впечатления относно материалната база и отношението на преподавателите. В. Цитирай
Recommended Posts