adXok Публикувано Септември 22, 2005 Публикувано Септември 22, 2005 Великий Сатана! Още малко! Още малко помогни ми, и ... ха-ха-хаа! Финис либерта! С Каравелов няма защо засега да хабя сили. Ето ги сега либералите!... Ха-ха-хаа! Счепкаха се за косите, стреляха се, биха се, разориха се... но още малко, великий Сатана! Още мъничко, и в една тъмна нощ ще се покачим с тебе на Черния връх и всред гръм и светкавица ще се изсмеем, ще се изкикотим, ще се изюдим над тия глупци!... Ще разперим огнени крила, ще се прегърнем и гръмовно ще покъртим нощната тишина с нашия адски вик: Финис либерта!... И екът от балканите, от Рила, от Родопите ще се отзове и ще се понесе и повтаря по долини и усои... финис либерта... берта.. ерта... рта... та... та... та... ха-ха-ха-ха-хааа! Сатана, доволен ли си? И тук, ако не долавяте музиката... не знам! Ша вия пусна де... записвам идеята сега! От цялото патетично изказване не става съвсем ясно какво точно искаш да кажеш, може би AXE = Сатана ? ! ? Тва е причината за новото парче. Не, че AXE е Сатана... не, че аз съм shit-нат и не мога да си плямпам наволя... просто ще е през половин час, сиреч 1800 сек. Само Shakesbeer си е направил кефа от цялата дъндания... и аз! Теглете това парченце: Perky_Kobold Цитирай
Geo Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Браво,на мен ми хареса,но откъде ти идват такива "тъмни" и апокалаптични идеи?Да не би Сатаната и Тъмната страна да побеждават във вечния двубой? Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Браво,браво,жалко че нямаш живи инструменти Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Брао, човеко, много идейно, па ако ще на слави трифоно да си му в листата - ей това е работа! ДАй още нешо като за разкази от Хриптата... Конграчълейшъъъъъъъънс Цитирай
jFog Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 като изключим пич бъзикните(които мисля че чух ) другото дзънка тия работи ако имаш истинска китара и бас ще ги можеш ли Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 adXoc, бива те, нема кво... ако искаш може да ме включиш в проекта с живи китари... Цитирай
adXok Отговорено Септември 23, 2005 Автор Отговорено Септември 23, 2005 Geo написа: Браво,на мен ми хареса,но откъде ти идват такива "тъмни" и апокалаптични идеи?Да не би Сатаната и Тъмната страна да побеждават във вечния двубой? Радвам се, че ти харесва... знаеш, че и твоите неща ме кефят яко Идеите идват от различни неща, които виждам или прочитам. Разбира се слушам и музика. Сега например почти ежедневно си въртя Armen Chakmakian - този е уникален тип!!! Сатаната ту побеждава, ту го оборват разни хора, ту иска да докаже, че ние хората сме неспособни творения на Господ. Изкушава ни с материални и властови придобивки. Ако си мислите, че е шега - хубаво, така да е. Аз си мисля и усещам, че е истина. Двубоят тепърва предстои! jFog бъзикна с: Тия работи, ако имаш истинска китара и бас, ще ги можеш ли? Ами не... всъщност няма да ги мога. Просто ще ги направя по-хубаво! Следва продължение... Цитирай
jFog Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 да те спонсорирам ако да, може да забогатеем заедно Цитирай
adXok Отговорено Септември 23, 2005 Автор Отговорено Септември 23, 2005 (Редактирано) Хехехе... да забогатеем Не знам ти какво разбираш под това "да забогатеем". Според мен е не дали ще изсвириш 100 ноти в секунда и всички ше хвърлят хиледарки във въздуха о т кеф, а кога и как ще се представиш на хората от съответната сфера на дейност. Засега - зарибявки! Идеята за спонсорство не е лоша. Аз не вярвам и Steve Vai да си купува лично и от своя джоб ЦЯЛАТА апаратура... китари, усилватели, ефект-процесори (или който и да е музикант)! Просто има индустрия... Там е далаверата за забогатяването, каквото и да значи то (за различните хора е различно)! Бъзик: В тоя ред на мисли най-добре да си художник. Боички, платно, рамка... вдъхновение... умираш и хоп!!! "Червеният квадрат" (буквално това е нарисувано) вече е 2 000 000$ И си станал богат, ама те няма! Редактирано Септември 23, 2005 от adXok Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Айде на Райм6тайна/Ди Крупса! Гот!! Цитирай
Recommended Posts