Frustihoante Публикувано Февруари 2, 2009 Публикувано Февруари 2, 2009 Здравейте, По принцип сжиря на китара, но искам да се позанимавам малко и с клавирни инструменти и съм решил да си купувам YAMAHA MM8...просто и се накефих, като я видях на няколко презентации в youtube...само че мисля, че това май не е достатъчно и искам съвет от вас..заслужава ли си парите или за тея пари мога да взема нещо по-добро... Цитирай
miro2bg Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Зависи за колко пари ще я купиш... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 За тези пари втора ръка може и нещо със семплер да вземеш. Цитирай
Frustihoante Отговорено Февруари 2, 2009 Автор Отговорено Февруари 2, 2009 все пак да не забравяме, че аз тепърва ще навлизам в нещата и всяко нещо като семплер и т.н. ме затормозява....изв. за невежеството Цитирай
джани Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 :) YAMAHA MM 8 New for 2009 !! При всички случаи си заслужава! :girl_witch: Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 (Редактирано) Как ще струва 1000 евро? Толкова струва МО6. ММ6 струва 1200 лв от Динакорд и 500 eвро в Томан. А иначе за тия пари според мен това е едно от най-добрите да не кажа най-доброто решение. Има поне още 2 теми, където се обсъжда модела, погледни ги. Успех! Редактирано Февруари 4, 2009 от Stoyko Lisichkov Цитирай
miro2bg Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 Да де, ама човека пита за ММ8 Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Оп, грешката е моя. Ами от Томан мм8 струва 1740лв + доставката. Ама горе долу за тия пари можеш да си вземеш МО6, ако добавиш още малко пари си взимаш и МО8. Ако не държиш да е 88 клавиша, по-добре се ориентирай към мм6 и мо6. Да не говорим колко по-лесни са нещата откъм пренасяне Аз съм с МО8 и май всъщност тежката клавиатура е тежка и по други съображения Успех! Цитирай
джани Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Thoman - YAMAHA MM8 - http://www.thomann.de/de/search_dir.html?s...amp;x=9&y=4 949 евро + 40 евро транспорт + 25 евро превод на сумата , това сигурно е по-точно. Цитирай
rusnaka Отговорено Февруари 7, 2009 Отговорено Февруари 7, 2009 Ами колеги - ММ серията е най-ниската серия на Ямаха с добри звуци. Той е полу хитър-петър, полу-Мотиф. Използва част от звуците на Мотиф. Аз имам ММ6. Единственото хубаво нещо в него са звуците. Ефектите му стават горе-долу (flanger, chorus, overdrive и т.н.), ама не могат да се коригират. "Хитър-петър" частта има много добри модерни ритми с 4 вариации на стил, брейкове, но без интродукции и краища (също така не можеш да си правиш собствени). Полифонията е 32 тона. Секвенсерът му е колкото да кажеш, че има - изключително елементарен и ограничен, няма НИКАКВИ опции за обработка, дори квантизация. Изработката, за мое ГОЛЯМО съжаление, е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!!! Единия ми клавиш изведнъж спря да работи, нямам време да го отворя да го погледна... Направен е от най-евтината пластмаса, клавишите му на докосване са почти като тези на детските клавирчета на Ямаха. Аз обаче си го ползвам, защото той ми е за изкарване на пари, ползвам го по халтури, много е удобен за носене, тъй като са го направили максимално малък и лек. Но е много паянтов, иначе звуците наистина са мотифски. Уейв рома е доста приличен. За ММ8 не мога да кажа, но предполагам, че няма да е като скъпите тежки клавиатури на Ямаха. Но и при тежките клавиатури го има проблема с изчезването на звука от клавиши - казвам го от личен опит... Цитирай
Frustihoante Отговорено Февруари 8, 2009 Автор Отговорено Февруари 8, 2009 Благодаря за коментарите и мненията...., все пак си мисля, че като да се уча него ми е достатъчен...., въпреки че почнах да поглеждам тайно към MO6:) Цитирай
Recommended Posts