HOSHUNKOV Публикувано Януари 31, 2009 Публикувано Януари 31, 2009 Имам тази аудио карта, обаче не мога да намеря драйвери за Windows 7 за нея, което ме навежда на мисълта, че може и да не са писали изобщо. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм благодарен да го сподели Само да помоля - няма нужда да ми обяснявате кой Windows да използвам и защо!!! Пределно съм наясно с тези неща, но това е положението в момента Благодаря предварително! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Ми то и за Глиста нямаше грам драйвери сума ти години, нормално е... Цитирай
solo5 Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Windows 7 не е ли проект още ... а и щом няма за Виста къде си тръгнал да търсиш за 7-цата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Аз преди месец-два сложих една от първите алфа версии, които бяха изтекли. Колкото да са напреднали, със сигурност е още в зародиш, тей че... Доста утопично начинание. Я вземи пиши на Билл Гейтс... Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Да и аз така решх, но все пак да попитам, може някой да е намерил някаква алтернатива, де да знае човек Не знаех, че и за виста още не са написали... еми ще чакаме явно Цитирай
Telerig Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Драйвери няма верно е... само че предполагам че ще си работи и със стария. Пробвай и аз съм с М-Аудио по УСБ и си работи със стария драйвер под виста. Но май неслучайно не пишат драйвери, тестовете които сме правили и под виста и под 7 специално за аудио са в полза на ХР засега. Стабилността и натоварването под ХР засега са най големи за съжаление...лично мнение разбира се. Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Мдааа, за Виста има драйвери, на новия не работят обаче Цитирай
Recommended Posts