Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Много добра композиция и звучене . То както винаги става - свирене 20 мин , миксиране две седмици , хаха. Адаш прати аз да го миксирам за да се види , че всичките ти варианти са супер . :beer:

• Отговори 52
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Последния микс ми звучи много добре балансиран, слушам на монитори iKEY Audio M-606 Active Studio Monitor и слушалки AKG K-240.

Поздрави за композицията :beer:

Отговорено

ООО, аз си викам, възклицават хората нещо по темата, а то... кипи труд!

От rar-пакетчето - микс 3.

В микс 4 басите са ми много силни.

Последната версия стои по-"изработена", а първата - по-жизнена. Това не е коментар за честотите, а по-скоро за... натрупването на умората.

И все пак остави последния микс и, ако питаш мен, почини малко от това парче (и го остави то да си почине от теб)... :rockon:

Много е готино! :) (А тоя вид откачане ми е до болка познат...)

Отговорено

Определено последния микс е най-добър според мен. Солото звучи по плътно, а и баса и касата ми звучат готино.Като цяло си е супер. Е, вече си имам още едно парче към колекцията. :)

Отговорено

Angelina, спирам. :( Ся само ще я слушам докато ми омръзне и си чуя всичките кусури и я презапиша наново :)Хех майтап...

Чакам 2 микрофона за да запиша акустичната китара като хората и това е. :)

Благодаря на всички!

Между другото последния микс е правен с програмата Рипър версия 3 алфа 1. Програмата работи напълно дори в демо версия!

Определено си заслужава!

Поздрави на всички!

Дими