Михаил Публикувано Януари 29, 2009 Публикувано Януари 29, 2009 Търся си учител от София, един от двата инструмента, а защо не и двата. Още не съм решил кой. Цитирай
Михаил Отговорено Февруари 6, 2009 Автор Отговорено Февруари 6, 2009 Търся учител по блок флейта или дудук, от София. Не изисквам да е професионалист. Цитирай
Ivan Mihov Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Търся учител по блок флейта или дудук, от София. Не изисквам да е професионалист. Ако наистина търсиш нещо, то дали е учител. Мога да ти предложа школи за Дудук и за Блокфлейта. jhon1n2y@abv.bg Цитирай
Ivan Mihov Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Търся си учител от София, един от двата инструмента, а защо не и двата. Още не съм решил кой. Мога да ти предоставя школи и по двата инструмента, като уточнявам че тази за дудука е стара но от нея наистина можеш да се научиш на нещо. Пиши на e-mail: jhon1n2y@abv.bg . Цитирай
MusicRoom Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 (Редактирано) Здравей, разгледай този сайт www.musicroom-bg.com Ако все още търсиш уроци по флейта и си от София, мисля че това е един много добър вариант за теб. При нас преподавател по флейта е Николета Хайтова. При интерес можеш да пишеш на мейл:info@musicroom-bg.com или да се обадиш на тел. 0885/003 170 Поздрави! Редактирано Юни 15, 2011 от MusicRoom Цитирай
Recommended Posts