nio Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 да, познавам доста хора със самочувствие, които обичат да се самоизтъкват. смешното е, че колкото и да са добри в дадена сфера, пак си остават лекета, главно щото се самоизтъкват.
Guest bez imeto Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 govorim za svirene brrrrato,no sega si piem s ivailo i ne me zanimavaite poveche
Black Bird Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 кой си ти дето всички те познаваме да не би стиви вай най накрая да научил БГ заради ... АХхахахаххахахаххАХхаххах майтап бе
Guest bez imeto Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 ne az sum john travolta --- maitap ,no po spokoino che kato gledam edno momchence e po malko ot sina mi.a kogato az .........na vaschata poljanka vie sega "pasete" tam. no ne mi obruchtaite vnimanie che sega sum si pijnal cherveno vince. ne mu obruchtajte vnimanie(az sum .............) bjahme v edna grupa.toi kato pijne stava...............
synchu Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 ne az sum john travolta --- maitap ,no po spokoino che kato gledam edno momchence e po malko ot sina mi.a kogato az .........na vaschata poljanka vie sega "pasete" tam. no ne mi obruchtaite vnimanie che sega sum si pijnal cherveno vince. ne mu obruchtajte vnimanie(az sum .............) bjahme v edna grupa.toi kato pijne stava...............
fLiSk Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Подхождането сас самочувствие не е най добрия метод за самоизява... Пък и се сещам поне за един китарист във форума дето ще ви скрие и шапката и гащите господин Драгнев... А ние другите може да не свирим много добре ама поне носовете ни не се закачат на тавана
Armaggideon Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 davam uroci po kitara za naprednali15 eu na 4as ! www.nikidragnev.com Спри да спамиш, иначе те очаква бан. Чао на темата
Recommended Posts