kostov Публикувано Януари 27, 2009 Share Публикувано Януари 27, 2009 Притежавам бас китара Westbury-4 струнна, копие на Фендер прецижън,грифа е ясно че е от явор, много красиво дърво, тялото не знам от какво е, но е тейжко,адаптерите имат силен звук, чак кърти. Единствената информация, която намерих, е че след 1975 год. се правят в Япониия за къс период някъде 1980-81 год.Няма сериен номер, но и други фирми китари има също , които нямат.За 27-28 год. китара е мн. запазена, ех има и драскотини по гърба, ама не са проблем,гифа не е тесен като на Скуаярите, нормален ,мек и удобен е. Моля Ви дайте ми съвет каква е приблизителната и цена, че ми е за продаване. Приемам предложения.Ето и снимки на китарата: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Февруари 2, 2009 Share Отговорено Февруари 2, 2009 Не можах да намеря инфо за конкретно този бас, но по сайтовете пишат за електрическите им китари, които не били с лош тон, както и с поносимо качество на материалните. Говоря за ранните 70, в които производството им е в Япония. Една от китарите от този период е на цена около 500 долара. Това го казвам не да си сложиш нереално висока цена на баса или такава, която ще е ниска ако се окаже много добър инструмент. Просто споделям информацията, която намерих. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingOfSorrow Отговорено Февруари 17, 2009 Share Отговорено Февруари 17, 2009 Очевидно цената много зависи от състоянието на инструмента, но ако ще ти бъде от полза, в Австрия по разни оказиони (т.е. втора ръка магазини) за музикални инструменти цените на екземпляри от същата порода варират в невероятно широки граници.По мои наблюдения между 350 и 500 евро се приема за нормално, пак повтарям - зависи от състоянието.Също така, възможно е тези цени да са малко завишени - един вид за да има място за пазарлък + евентуалната комисионна на оказиона. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts