Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Нещо не ми се отварят всички.

"The great closing" - супер композиция, но не съм убеден, че това е правилния стил за вокала. Тембърът и произношението не подхождат много, но това си е лично мое мнение.

уСпех :rolleyes:

Отговорено
Нещо не ми се отварят всички.

"The great closing" - супер композиция, но не съм убеден, че това е правилния стил за вокала. Тембърът и произношението не подхождат много, но това си е лично мое мнение.

уСпех :rolleyes:

Подкрепям, освен това ми се струва, че някак по-ниско пее от тоналността или много се бъркам ... ;) Женския вокал е ми харесва повече.

Парчето ужасно мноого ми харесва бтв ;) Леко ми напомня Стикс като настроение ....ммм..:)

Нямах време да чуя другите сега ...:thumbup: Малко по-после

Отговорено

При мен тръгват всички.Много приятни парчета.

Имат на моменти кънтри влияние което ми допадна много.Като стил са много интересни. :rolleyes:

Отговорено

екстра са песните, само вокала ми фалшивее малко на моменти, инъче има як глас

а защо е куц проекта? :rolleyes:

Отговорено

Ами тоя проект го отпочнахме преди 2-3 години с колегите от студиото ей така на майтап и понеже всичките бяхме позаебали свиренето си в дадения момент, та затова е куц :)

Иначе парчета има още много, ама ние ги презаписваме по пет пъти докато станат като хората и затова сме качили само 4 - единствено тях считаме за финализирани.

По линия на стилистиката - умишлено бягаме от конкретна такава, защото идеята на тоя проект е, че всичко е free и open source и го правим за личен кеф, без да се съобразяваме с конкретен пазар и аудитория, което автоматически му подобрява качествата :)

На първото парче току-що му снимахме клип в Ирландия и до 1-2 седмици ще е готов и ще го качим (което ще го обявя като стане).

А пък колкото до пеенето (и свиренето също) - куца на места, но пък е от сърце. More emotion than skills дет' се вика :)

Отговорено

На мен нещата много ми харесват! :)

Стилът ми допада...Музиката е изключително интересна.

Радвам се, че Ви чух!

Отговорено
...А пък колкото до пеенето (и свиренето също) - куца на места, но пък е от сърце. More emotion than skills дет' се вика :)

Аз пък съм на принципа: both emotion and skills!

И от такава гледна точка имам доста какво да кажа по тоа проект. :greenball:

Отговорено (Редактирано)

Уикално яко!!!!

Напомня вокала много за Eddie Vedder. Супер много ме накефи. Фалшивее?! Изобщо не бих казал... напротив! Супер добър е!

:greenangel:

Редактирано от Fenix
Отговорено (Редактирано)

Много кефят парчетата.Имате стил и излъчване,идеите са страхотни...трябват ви малко по-добри студийни записи...всички сте добри!Успехи!

Редактирано от vanboy