Draganov Публикувано Януари 22, 2009 Публикувано Януари 22, 2009 (Редактирано) Здравейте. Искам да споделя един проблем. Значи тези дни си взех лаптоп с характеристики: 4GB RAM , 320 HD , Intel Processor 2GHZ (и така нататък)... Взех си също миксер Phonic 220 , Микрофон AKG P100 и слушалки естествено AKG K520 ... така... въпросът ми е на настолния ми компютър имам звукова карта обикновенна: Realtek 97 ... Когато свържа всичко с компютъра , качеството е добро и съм доволен ... Обаче когато свържа всичко с лаптопа и когато запиша нещо има някакви странични шумове и някак си се чува кофти качество... Незнам защо е така... Може би от звуковата карта на лаптопа... И заради това мисля да си взимам една външна звукова карта ето тази: Phonic Firefly 302+ http://www.thomann.de/gb/phonic_firefly_302.htm Надявам се някой да ми помогне , ако знае нещо по въпроса ... Ще съм много благодарен.. И също така , ако знае нещо за тази звукова карта... Мерси предварително P.S. Забравих да попитам още нещо... Когато свържа миксера , микрофона и слушалките и когато дам да се записва само от микрофона , защо се чува много силно инструментала... има едни копчета на миксера , и когато настроя да не се чува инструментала... аз пък не си чувам гласа в слушалките а само инструментала... Мерси предварително Редактирано Януари 22, 2009 от sw1tched моля пишете заглавието на темата си на кирилица Цитирай
presly Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 (Редактирано) Препоръчвам ти това - класи над въпросния Фоник И забрави за миксера - микрофона директно в Конекта Редактирано Януари 22, 2009 от presly Цитирай
Recommended Posts