Hatered Публикувано Януари 20, 2009 Публикувано Януари 20, 2009 (Редактирано) Счупих си акустичната китара много нелепо и ми иде да си изям главата..Беше във вертикално положение бутнах я без да искам и от едното падане зе та се сцепи главата. Незнам дали въобще може да се поправи, направих видео надявам се вие да ми помогнете и най-вече да ми препоръчате някой лютиер. Имах много спомени с нея мамка му http://uploaded.to/?id=6gw03q Редактирано Януари 20, 2009 от Hatered Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 като за начало махни струните. срещал съм и други теми за проблеми от подобно естество. погледни в изработка и ремонт. Цитирай
Hatered Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 като за начало махни струните. срещал съм и други теми за проблеми от подобно естество. погледни в изработка и ремонт. Ам аз само ги разхлабих за да не оптягат допълнително Цитирай
Viper-X Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 (Редактирано) ако решиш да продаваш ключетата пиши Редактирано Януари 20, 2009 от Viper-X Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 (Редактирано) Китарата може да се ремонтира доста лесно и не чак толкова скъпо, колкото се преувеличава в по-горното мнение(което междувременно беше редактирано). Бих могъл да я залепя аз, но много по-добре е да потърсиш Валери Градинарски - той ще я ремонтира така, че няма да си личи нищо от счупването. Нямам му координати, но ползвай търсачката за да намериш. Ако не се справиш, пиши пак и утре ще ти пратя телефон на ЛС. Редактирано Януари 20, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
vlex Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Всъщност е редно да споменем, че терминът "счупена" не е рпавилен в твоя случай. Просто сглобката на главата, която придава 13-15-градусовият ъгъл, необходим за опъна на струните и правилна крива при нъта, а оттам и правилна мензура, се е разлепил при удара. Сваляй струните въобще, носи на лютиер или на Евтим и ще забравиш, че е имало дори такъв момент някога в нейния жизнен път (малко туткал/пва лепило, почистване на рошавия лак и каноконолит със зашкурване и полиране (може и лак) и няма да си личи ) Поздрави, Влад Цитирай
Fender_str Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 За да те насочим към някой който да ти оправи китарата, трябва да знаем поне от къде си. Цитирай
Hatered Отговорено Януари 21, 2009 Автор Отговорено Януари 21, 2009 Китарата може да се ремонтира доста лесно и не чак толкова скъпо, колкото се преувеличава в по-горното мнение(което междувременно беше редактирано). Бих могъл да я залепя аз, но много по-добре е да потърсиш Валери Градинарски - той ще я ремонтира така, че няма да си личи нищо от счупването. Нямам му координати, но ползвай търсачката за да намериш. Ако не се справиш, пиши пак и утре ще ти пратя телефон на ЛС. Намерих му координатите, ще се обърна към него и мерси на всички за кометтарите. Цитирай
Recommended Posts