yellow nEuphoria Публикувано Януари 17, 2009 Публикувано Януари 17, 2009 Някой да има guitar pro или миди на тази песен, оригинална на Пърпъл.. Може и с по-як аранжимент, даже още по-добре Аз нещо немога да намеря, качество
Whatever Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 http://www.turboupload.com/files/get/jguDv...tormbringer.gp3 Заповядай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2009 Автор Отговорено Януари 17, 2009 кво е тва е брато 1 трак има само... казах пълен аранжимент, ако няма здраве да е...
Zero Tolerance Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Ами има един бекинг трак ама не ме радва много. Иначе ако ти трябва ще ти го табна , знам го наизуст със старата група 3 месеца само тая песен сме свирили барбар с Хауей Стар . Бекинг трак..
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2009 Автор Отговорено Януари 17, 2009 Ами колегите ме карат да я записваме, пък трябват мидита или гитар про. Там със всички инструменти... Е сега, ако не ти се занимава остей, ако искаш да помогниш мн ще ти благодаря...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2009 Автор Отговорено Януари 17, 2009 http://www.4shared.com/file/81139335/8c9d6...rified=54b4ad8a Нещо такова, ако можеш да ми напечаташ
Zero Tolerance Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Ами като че ли Този гитар про файл е най-близко до истината. Виж върши ли ти работа. *Има доста грешки които според мен са оправяеми ,ама аз не мога да пиша на гитар про така и не се научих :Р .
yellow nEuphoria Отговорено Януари 18, 2009 Автор Отговорено Януари 18, 2009 (Редактирано) Мерси брато, колкото толкова, изтеглих разни файлове от един коментар който го изтриха... от тая тема, малко грозеше с педалските си изказвания. Като го запишем, ще го кача в кавъри Редактирано Януари 18, 2009 от yellow nEuphoria
IgniteAll Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Темата се затваря и потребителят, който я отвори бива наказан за 20 дни, преди перманентно блокиране на всичките му акаунти в системата на форума. Причината за блокирането е, че той докладва коментар в темата му като проблемен, а сам създава за предпоставки за караници с последното си писание. ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА В ТОЗИ ФОРУМ! АКО НЯКОЙ ИМА НЕЩО ПРОТИВ ТОВА, НЕКА ПРОСТО СПАЗВА ПРАВИЛАТА!
Recommended Posts