bigbossdog Публикувано Януари 16, 2009 Публикувано Януари 16, 2009 (Редактирано) Здравейте искам да попитам за какво служат DRUM i BEAT MACHINE-a композирам хип- хоп бийтове на виртуална дръм програма искам да си направя домашно студио , питането ми е каква техника ще ми трябва за да композирам висококачествени инструментали а не просто дрънкулки като изключиме мощността на компютъра и синтезатора ?Много ще съм ви благодарен ако ми дадете съвети . Знам че ще излезне скъпо но лека-полека ще събера техниката. Моля дайте съвети. Редактирано Януари 16, 2009 от bigbossdog Цитирай
presly Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Докога с тия въпроси?!?!?!?!? Цял раздел на форума има за звукозапис. Първо прочети, като ползваш търсачката и след това питай конкретни неща! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Здравейте искам да попитам за какво служат DRUM i BEAT MACHINE-a Сам си отговори Цитирай
Recommended Posts