Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Много ми хареса...Баладата ще станне много красива. :greenangel:

Редактирано от alrock
Отговорено

Много приятно звучи :) Бравос :)

Ще си позволя да вметна три предложения (предполагам са ти хрумнали):

1. Някоя друга кухарка би се интегрирала добре в тая композиция.

2. Струва ми се, че парчето изисква повечко пространство - леко сухо ми звучи.

3. Барабаните са малко прекомпресирани.

Отговорено
Много приятно звучи :) Бравос :hysterical:

Ще си позволя да вметна три предложения (предполагам са ти хрумнали):

2. Струва ми се, че парчето изисква повечко пространство - леко сухо ми звучи.

3. Барабаните са малко прекомпресирани.

Благодаря! За съжаление съм много назад със записването на куха китара с мик...

Нямам опит с правилното поставяне на микрофоните и после не съм наясно със смесването и. В смисъл "трикове" за стерео усещане и прочие.

В доста твои записи твоите акустични китари звучат невероятно!

Като за начало колко микрофона ми трябват?

Колко трака записваш и тн...

Отговорено
:) ^Това си заслужава отделна тема, в Звукозапис/Друго, а? Аз също бих написал това онова, в случай че има интерес.
Отговорено

Изцяло се присъединявам към горната препоръка и се радвам, че има развитие в тази посока по темата...

Black Bird, МНОГО Е ДОБРО! (Пак ли чай си пил, не знам ;) ) Солцето - също!! А по въпроса за кухата китара - мисля, че аналогично на фрагментчето, изсвирено след липовия чай, където блендата на ритъм-китарката много се доближава до куха (ама не е...), акустичната китара много ще подчертае богатия тон, който си извадил в соло-китарата. Не знам дали бъркам, но чувам качествена разлика между предишните ти (вече завършени) композиции и тия нови експерименти. И тя е към добро! :bravo::):godbless:

Отговорено

Ок. Абе, къде ми изчезна редакцията. Чинопочтено си я написах, натиснах каквото трябваше - сега йок. Явно след лимита от време съм натиснал Ок. Хм..

Та исках да добавя следното, че Angelina много точно се изказа, наборе. Напоследък много "песен" има в парчетата, което аз също намирам за супер. Според мен действай в тази посока, така де, не че е небходимо аз да го напиша само да си кажа, че много ми харесва.

Ники

Отговорено

С удоволствие бих споделил как записвам кухи китари, ама май е по-разумно да се отвори отделна тема по въпроса, че така ще ти се оспами твойта.