Black Bird Публикувано Януари 15, 2009 Публикувано Януари 15, 2009 Поздрав на всички с тази нова балада върху която работя от 1 ден. http://www.nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Vanias_Garden.mp3 Дими Цитирай
alrock Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) Много ми хареса...Баладата ще станне много красива. Редактирано Януари 16, 2009 от alrock Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 още малко от нея http://www.nalbantov.com/Garden_VandalSolo_Dimi_Song1.mp3 Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Много приятно звучи Бравос Ще си позволя да вметна три предложения (предполагам са ти хрумнали): 1. Някоя друга кухарка би се интегрирала добре в тая композиция. 2. Струва ми се, че парчето изисква повечко пространство - леко сухо ми звучи. 3. Барабаните са малко прекомпресирани. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 19, 2009 Автор Отговорено Януари 19, 2009 Много приятно звучи Бравос Ще си позволя да вметна три предложения (предполагам са ти хрумнали): 1. Някоя друга кухарка би се интегрирала добре в тая композиция. 2. Струва ми се, че парчето изисква повечко пространство - леко сухо ми звучи. 3. Барабаните са малко прекомпресирани. Благодаря! За съжаление съм много назад със записването на куха китара с мик... Нямам опит с правилното поставяне на микрофоните и после не съм наясно със смесването и. В смисъл "трикове" за стерео усещане и прочие. В доста твои записи твоите акустични китари звучат невероятно! Като за начало колко микрофона ми трябват? Колко трака записваш и тн... Цитирай
synchu Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 ^Това си заслужава отделна тема, в Звукозапис/Друго, а? Аз също бих написал това онова, в случай че има интерес. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 1. Някоя друга кухарка би се интегрирала добре в тая композиция. Изцяло се присъединявам към горната препоръка и се радвам, че има развитие в тази посока по темата... Black Bird, МНОГО Е ДОБРО! (Пак ли чай си пил, не знам ) Солцето - също!! А по въпроса за кухата китара - мисля, че аналогично на фрагментчето, изсвирено след липовия чай, където блендата на ритъм-китарката много се доближава до куха (ама не е...), акустичната китара много ще подчертае богатия тон, който си извадил в соло-китарата. Не знам дали бъркам, но чувам качествена разлика между предишните ти (вече завършени) композиции и тия нови експерименти. И тя е към добро! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 synchu,чудесна идея! Даже ако има семпли ще е супер яко! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 Angelina, мерсаж Надявам се да е за добро... Иска се повече мислене, за да надминеш себе си! Цитирай
synchu Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Ок. Абе, къде ми изчезна редакцията. Чинопочтено си я написах, натиснах каквото трябваше - сега йок. Явно след лимита от време съм натиснал Ок. Хм.. Та исках да добавя следното, че Angelina много точно се изказа, наборе. Напоследък много "песен" има в парчетата, което аз също намирам за супер. Според мен действай в тази посока, така де, не че е небходимо аз да го напиша само да си кажа, че много ми харесва. Ники Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 С удоволствие бих споделил как записвам кухи китари, ама май е по-разумно да се отвори отделна тема по въпроса, че така ще ти се оспами твойта. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 ето тема за записа на акустична китара http://forum.muzikant.org/index.php?act=po...w_post&f=15 Цитирай
Recommended Posts