джани Публикувано Септември 14, 2005 Публикувано Септември 14, 2005 Разгледах някакъв каталог с хиляда вида чинели в него.. Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Тук собственици са се изказвали: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=109 Моето мнение за стаговете е, че you get what you pay for. Цитирай
Fortissimo Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 скоро видях машината им за капаци (фусчета де) , доста хром по нея ,почти всичко беше солидно (дано да е и здраво). харесами пък и цената беше 140 лв. ама пък за толкоз пари поне не плащаш за имена на известни марки. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 всичките им работи стават без "карданите" и "крешовете"-просто са мноо кекави и недомислени Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 По едно време се бях нахвърлил да купувам столче, ужким от най-скъпата серия, здраво, солидно, незнамсикво, разгледах го по-подробно, нитовете на краката му вече се бяха разклатили, а беше чисто ново в магазина. До него една стойка за барабанче пак от същата серия и пак със същия вид крака, си беше стабилна. Но явно качеството на продукция никакво го няма. Някой тук във форума се беше оплакал, че при изпускане на земята отлятите части (всичко, дето не е тръба) имали навика да се чупят. А и лично съм виждал на какво приличат няколко стаггови стойки след няколко месеца усърдна употреба, много бързо се разклекват. Колкото до чинелите, някои китайци стават, сплешовете всичките са прекалено дебели и като рязани с ножицата за ламарина, крешовете нямат мелодичност, с райдове и фусове не съм имал близки срещи. Но пък огромно количество хора (не само в БГ) се оплакват, че са трошливи. Така че... Цитирай
evans Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Не ми изглеждат надеждни,за репетиции стават ама за концерт определено НЕ Цитирай
The Crow Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 По едно време се бях нахвърлил да купувам столче, ужким от най-скъпата серия, здраво, солидно, незнамсикво, разгледах го по-подробно, нитовете на краката му вече се бяха разклатили, а беше чисто ново в магазина. До него една стойка за барабанче пак от същата серия и пак със същия вид крака, си беше стабилна. Но явно качеството на продукция никакво го няма. Някой тук във форума се беше оплакал, че при изпускане на земята отлятите части (всичко, дето не е тръба) имали навика да се чупят. А и лично съм виждал на какво приличат няколко стаггови стойки след няколко месеца усърдна употреба, много бързо се разклекват. Колкото до чинелите, някои китайци стават, сплешовете всичките са прекалено дебели и като рязани с ножицата за ламарина, крешовете нямат мелодичност, с райдове и фусове не съм имал близки срещи. Но пък огромно количество хора (не само в БГ) се оплакват, че са трошливи. Така че... Ти кое столче си тръгнал да си купуваш да не е едно със формата на задните части.Защото аз имам такова и си ми е здраво и ми върши перфектна работа ,а за другите неща не знам .Сплашавете найстина звучат като ламарина .Райдовете ме изкефиха особено единия от тях . Цитирай
Katsko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 абе само знам че аз нищо на тая марка не бих си купил...дори и столче...макар че на дебел гъз столчето му виновно дет се вика :green: Цитирай
джани Отговорено Септември 16, 2005 Автор Отговорено Септември 16, 2005 абе само знам че аз нищо на тая марка не бих си купил...дори и столче...макар че на дебел гъз столчето му виновно дет се вика :green: Ще кажа и защо питам. Много се притеснявам като видя ниски цени. Например колко мислите, че струва това: TTS-1008T WR Нанесете го на search в страницата им - http://www.staggmusic.com/?request=products или това: 4PC DRUMSET 22" + HW - BLACK Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Боклуци са, виждал съм ги на живо. Цитирай
джани Отговорено Септември 16, 2005 Автор Отговорено Септември 16, 2005 Боклуци са, виждал съм ги на живо. И аз подозирам, че са боклуци.. Сайта им обаче е много добре направен - лесно се намира всичко. Цитирай
adXok Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Ами не знам от какво ама аз най-много харесвам чинелите на: и барабаните на: Не знам защо... може би просто ЗилДжан си ми звучи като удряне по чинели, а Тама като сричката там-тан (удряне по барабнчета). Изобщо малко наивно, ама бих искал така оформен комплект от барабани. Цитирай
paradigm shift Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 abe az imam edin ride Stagg Hand Made i vobshte ne e losh , samo kato che li prekaleno e napompan , v smisal che zaglushava ostanaloto ot komplekta - prekaleno silno i shumno zvuchi , no izkarva prilichen zvuk kato cialo Цитирай
Spaz Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 аз имам дайре и китаец от Стаг. Дайрето е мноу убуу... Китаеца малко по-шумен от колкото трябва да е ми се вижда, ама стаа за сеемсе кинта кой ти го даа? Цитирай
bradata Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Аз имам микрофони Stagg и съм много доволен! А иначе за другите им неща, що се отнася до отношение качество - цена, мисля че не е толкова зле! Цитирай
Recommended Posts