vanboy Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) На мен ми излизат някви други табели ама "Bring you back" не го виждам..вероятно ще е интересно парчето. Поправка-щракнал съм в-у 1-вия линк.Песента е невероятна-допада ми и като стил-много радва...с ето такъв музикант бих искал да творя.Поздравления!Вокалите ти идват малко височко,но това е не защото не си ги изпял готино а защото идеята ти е доста "висока"...бих се затруднил да изпея това там горе без да трепна Редактирано Януари 16, 2009 от vanboy Цитирай
savov Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 То е ясно, че тези височини не са за всеки! Пък и ти днес показа, че можеш и повече... Цитирай
jFog Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Бе да съ ЕА у некъдърника сто линка турени и ни един ми пробачка.. незнам дали повредата е само в моя телевизаор... но ако речеш още един лник да прибавиш... тука сме дебнем... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 ...при мен работи втория линк (подобрената версия) ...хареса ми...като за авторска домашна работа е ОК Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 (Редактирано) Много ме кефи!!! Смени снера с по "акустичен"! Руум ефекта от Аддрумс ли е ? Супер песен!!!! Редактирано Януари 19, 2009 от Black Bird Цитирай
Heartman Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Браво Ачка!!!Същинско Ланде парче. За вокалите не знам кво да кажа аз съм ти казал и ти можеш да ги направиш,ама много високо ги пишеш тея песни.Смъкни с един тон да видиш ,хем по здрава тресня ,като аранжимент ,хем по-лесно за изпяване Цитирай
mengel Отговорено Януари 19, 2009 Автор Отговорено Януари 19, 2009 Благодаря на всички за коментарите! Наистина парчето е в суров вариант, идеен проект. Има голяма вероятност да започнем съвместна работа с един певец от Уелс - Карл Сентънс. Пича в момента е на турне с Дон Еъри - кийбордиста на Пърпъл. С Карл направихме съвместен концерт в Габрово (Carl Sentance & Zallafeya project) , за който пуснах анонс в "какво къде кога". Скоро ще кача и видео. Изживяването беше страхотно макар и на 2 репетиции. Та се надявам нещата дa се развият, затова изпятото от мен е само идеята ми за вокалната линия, гласът ми не става за такъв тип музика, въпреки, чe го изпях с много хъс.... Цитирай
Recommended Posts