patient Отговорено Март 9, 2009 Автор Отговорено Март 9, 2009 Да има готови платки в нета, но се опасявам, че размерите на някои елементи може и да не съвпаднат. Сега се сетих обаче, че имам и един друг проблем, на който трябва да търся решение - кутия за стъпалото. Някой може ли да ме насочи към място където се продават подобни или трябва да правя проект и за нея и да дам да ми я огънат някъде?! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 ...Някой може ли да ме насочи към място където се продават подобни или трябва да правя проект и за нея и да дам да ми я огънат някъде?! Зависи какво имаш като крайна цел. Да е хубаво или евтино. Често се предлагат "карантии" от повредена домашна електроника (bodan често предлага разни, можеш да го питаш на ЛС). Това е лесното и евтино решение, но куца по отношение на външен вид. Другият вариант е наистина механичен проект, изработване и боядисване, след това ситопечат и накрая монтаж. Този вариант е много скъп. Питай NIKIFENA, той има сериозен опит с подобни проекти. Цитирай
bir4o Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Ако се окаже, че нямам нищо подходящо под ръка ще се бръкна с 60ина лева няма как. Ми ако си решил да се бъркаш 60 лв.за траф то по добре за 80 лв . се възползвай от моето предложение . http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry416904 Вътре в главата има доста як траф с напрежения плюс -минус 40 волта . Главата работи , но можеш да използваш частите както намериш за добре . Ако решиш знаеш къде да ме намериш за да я огледаш . Цитирай
Recommended Posts