Icarus Публикувано Януари 12, 2009 Публикувано Януари 12, 2009 Здравейте! Качиха се малко клипчета от свиренето преди седмица в клуб Jam в Стара Загора, кавъри и авторски неща. Малко от кавърите първо: А сега и малко от авторските: Кратко инструменталче А тук от феста в Несебър в края на лятото: Надявам се да ви харесат Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Супер!Вокал много як! Браво на всички! Цитирай
Nymphlike Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 "Пиано бар"-ът ми е една от най-любимите песни на света! Освен това клавирите са толков фънки. Абсолютен фен съм и благодаря за събраните накуп връзки.. P.s. вокалът е със страхотно сценично присъствие на феста! Отдавна съм го забелязала Цитирай
Icarus Отговорено Януари 24, 2009 Автор Отговорено Януари 24, 2009 Благодаря, благодаря Вокалът трябваше да се разкърши и в кръчмата, ама сцената беше толкоз голяма, че трябваше да пратим басиста да свири в публиката Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Браво , много е добро.И аз съм фен Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 И на мен ми хареса.Keep on rockin!!! Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 23, 2009 Автор Отговорено Февруари 23, 2009 Благодаря за хубавите думи! Скоро пак ще повторим Цитирай
Icarus Отговорено Април 30, 2009 Автор Отговорено Април 30, 2009 Още едно кавърче в Стара Загора от преди 2-3 седмици: Цитирай
Recommended Posts