Jump to content
Българският форум за музиканти

Предложение


Recommended Posts

Моите две предложения съвсем не бяха на шега.

 

Просто не мисля, че съответната група потребители ще се сети да щракне върху нормален банер. Виж, ако е нещо "по-така"... В крайна сметка, това са хора, които не обръщат внимание на една пинната тема + още поне 4 теми сходни на тяхната, които са още на 1ва страница, мисля, че за привличането на вниманието им са нужни по-радикални рекламни методи :wallbash:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много по-лесно би било да се направи раздел за "често задавани въпроси". Там всеки би могъл да задава въпросите си, без да се притеснява, че темата му ще пречи. Вариантът с маркирането на някои теми като "важни", също го има, но трябва някой да се занимава с поддържането им. Много е кофти да има тема ориентирана към начинаещите, в която половината линкове не работят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама гледай сега, то маркирани теми вече има ! Ама няма кой да ги чете... И съм сигурен, че и да има тема/раздел за върпоси, пак никой няма да си направи труда да ги чете, поне не и тия, дето ще трябва.

 

В момента (поне от моя гледна точка), обсъждаме не какво и как да им дадем да четат, а как да ги накараме да четат изобщо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложението на fLiSk е доста добро.Нещо шокиращо би се набивало на очи повече от заглавие тип "Въпроси и отговори".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има хубава пинната тема, никой няма да пише по темите на мързелите. Проблемът е да се създаде тема, в която да има вярна информация и правилни насоки. Това е почти невъзможно, защото ще се стигне до спорове между "даващите акъл". Още повече - всеки ще започне да дава съвети, дори да си знае, че нищо не отбира. И темата ще се сгромоляса с гръм и трясък.

 

Обаче трябва да ви е ясно едно нещо. Когато човек е изправен пред покупка на инструмент - най-нормалното нещо е да се посъветва. Няма значение колко изписано има по въпроса. Хората са чакали този момент отдавна и искат нещо добро за парите си - никой няма право да ги обвинява за това. Някое богаташче, за което парите не са проблем, може да си позволи да не пусне тема. Но за средностатистическия човек светът му се върти около тази покупка. Така че този вид теми никога няма да спрат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С други думи, това, че е нещо специално за него/нея, ги извинява за факта, че не са пуснали едно търсене за още 1,000та дето са имал същия въпрос преди това ?

 

Защото за мен и много други хора откриването на интересна и полезна тема в "Китара" също е станало специално събитие, пък аз не искам да е такова.

 

Те и крадците често крадат защото нямат пари...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А и темите са толкова еднообразни-"Препоръчайте ми китара до 200 лева", "Искам китара за метъл", "Какво мислите за Скуайър" и т.н.Тъй че може да се спори кой кого може и не може да обвинява :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.