Mephistopheles Публикувано Ноември 24, 2004 Share Публикувано Ноември 24, 2004 Искам да си купя педал към digitech-a, ама в магазина тука има само на Zoom некъв. Оня калъф продавача ми вика че бил съвместим с диджито, ама на мене не ми се вярва мн. да е така. Я кажете знаете ли как седят нещата в такива случаи ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Ноември 24, 2004 Share Отговорено Ноември 24, 2004 А защо не си занесеш процесора и не пробваш на място Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Ноември 24, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2004 Да ве и ся кво, да мъкна китари и глупости до магазина... мързи ме, ко да ти кажа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 24, 2004 Share Отговорено Ноември 24, 2004 Ебем ти магазина, дето нема кьорава китара Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Ноември 24, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2004 Е, то има китари там, ама малко ми е неудобно да си вклювам gear-a в някви фендери и фактори за по 170лв. А и звука ще е доста по лош отколкото да си отида с мойта китара. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Ноември 24, 2004 Share Отговорено Ноември 24, 2004 Ама ти ще пробваш педал за съвместимост нали ? Целта до колкото разбрах е да пробваш дали става някакъв педал към твоя процесор Няма нужда да вадиш за това перфектен саунд. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Ноември 24, 2004 Share Отговорено Ноември 24, 2004 Е ти само ще пробваш дали бачка ве - няма да изнасяш концерт А за съвместимостта... Значи има едни стандартни педали дето си бачкат с почти всички процесори - по същество представляват просто един променлив резистор (потенциометър). Тия са универсални. А иначе има някои (като моя ) които имат суитчове на педала и therefore им трябва цифрова връзка с процесора (може и с аналогова ма тва е друга тема). Та тия педали дето са с цифрови връзки се правят за конкретен модел или серия подобни модели. За тях е нужен специален жак. Просто скивай какъв му е жака - ако е обикновен 1/4" значи трябва да стане на твоя процесор. Ако е накакъв специален жак - познай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Ноември 24, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2004 Ми мене ме притенява дали ще може тоя педал да го ръгна в процесора. А също така искам да видя и какъв звук ще вади, щото знам че специално за уауа-то на някои педали е много педалско Та затуй искам да си чуя с мойта техника как ще звучи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Ноември 24, 2004 Share Отговорено Ноември 24, 2004 Ма чакай малко - нали процесора ти си има wha-wha и ти трябва само педал, за да го контролираш? В този случай звука се определя само от процесора - педала само контролира преминаването от високи в ниски. Нали ти казах - това е просто един потенциометър, свързан със едно зъбно колело към педала. Ако искаш да си вземеш самостоятелно wha-wha (Dunlop Crybaby да кажем ) е друго - там съвместимост няма - всичко е звук. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 24, 2004 Share Отговорено Ноември 24, 2004 Да ве и ся кво, да мъкна китари и глупости до магазина... мързи ме, ко да ти кажа Следващата тема да е "Мързелът - извор на вдъхновение. Теория и приложение" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Ноември 24, 2004 Share Отговорено Ноември 24, 2004 Ми много просто - АXЕ е прав - взимай процесора и отиди да пробваш педалчето в магазина! номера е да жидиш дали работи, нали само това?!? Иначе и аз да си кажа - за отделно Cry Baby е най! :guitar: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Ноември 25, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 25, 2004 Ясно... пробвах го снощи, стана После ей така за ташак му викам на пича "Я дай да пробвам онуи кубе (един маршал 140вата за 1500лв.)"... СЪБОРИХ МАГАЗИНА, ЕЙ !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 то за един педал голема работа стана еб.....х ги и пе.....лите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest tony Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 az polzvam procesor gw33 na yamaha i expresion pedal na roland ev5 i niama niakakav problem s savmestimostta Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts