BlackCorsair Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Отишъл той надъхан и като почнал концертът, излязал заедно с още 600-700 човека. Вика пред входа на залата беше все едно си на ФСБ до тонколните Poser! аз пък бях на концертa нa Manowar с един приятел дето винаги си носи тапи за уши или памук (в Случай ,че му запищят Ушите ) ,но този път Той изгледа Концерта без да се наложи да си сложи Предпазните Средства за Ушите и вика след концерта "Еба си и Чудото - Толкова Мощен Звук и не Ми Дразнеше Ушите ) Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 аз пък бях на концертa нa Manowar с един приятел дето винаги си носи тапи за уши или памук (в Случай ,че му запищят Ушите ) ,но този път Той изгледа Концерта без да се наложи да си сложи Предпазните Средства за Ушите и вика след концерта "Еба си и Чудото - Толкова Мощен Звук и не Ми Дразнеше Ушите ) Хехехееее... де да знам... Това е все едно нощно време по магистралата като ти светне Мерцедес да си кажеш: "Ебах го в немската машина, фаровете му са хиляда пъти по-мощни от на Москвич, ама никак не ми дразни очите" Много катастрофи стават напоследък... и много SUBARU-та се тикат по новолуние. Скоро ще постна един пътепис със сними, сори за офтопика. Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 е значи предполагам ще се порадваме на 1 хубав концерт Цитирай
AorA_Bass Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 МИсля че пропускате една основна разлика между неговата бас китара и другите..ако не се лъжа струнуите на баса на Ди Майо не са струни за бас китара а са тънки и до колкото знам си ги сваля една октава надолу със ефект... Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 (Редактирано) Ами тънки ще са я, при тази къса мензура няма как да сложи дебели. Не знаех, че ползва pitch shifter. Въпреки, че е с по-тънки струни, пак може да мине и без ефект, но той явно иска по-"тежък" звук от баса. :think: Редактирано Септември 15, 2005 от the_gorer Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 абе тоя бас за чудо и приказ Цитирай
Icarus Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Мен не ме кефи. Щом с него не можеш утрепа хипопотам с един удар не стаа за хеви метъл Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 Мен не ме кефи. Щом с него не можеш утрепа хипопотам с един удар не стаа за хеви метъл ти пробвал ли си го да разбереш? :think: Цитирай
Icarus Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Е, специално тоя на Джоуи ДеМайо не :green: Цитирай
AorA_Bass Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Ами и аз не съм го пробвал обаче чесно казано не съм много очарован..дори като го слу6ам на концерти не ме кефи звученето му... Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 като гледам тоя бас струва маса пари викам ако искате догодина на концерта да завардим джоуи и да му вземем баса.ама ще му се извиним предварително.после ще го продадем на някой и всички тук ще си купим хубави китари :guitar: are you with me? Цитирай
Recommended Posts