Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Отишъл той надъхан и като почнал концертът, излязал заедно с още 600-700 човека. Вика пред входа на залата беше все едно си на ФСБ до тонколните :D

Poser! :P

аз пък бях на концертa нa Manowar с един приятел дето винаги си носи тапи за уши или памук (в Случай ,че му запищят Ушите :no: ) ,но този път Той изгледа Концерта без да се наложи да си сложи Предпазните Средства за Ушите и вика след концерта "Еба си и Чудото - Толкова Мощен Звук и не Ми Дразнеше Ушите :no: )

• Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
аз пък бях на концертa нa Manowar с един приятел дето винаги си носи тапи за уши или памук (в Случай ,че му запищят Ушите :P ) ,но този път Той изгледа Концерта без да се наложи да си сложи Предпазните Средства за Ушите и вика след концерта "Еба си и Чудото - Толкова Мощен Звук и не Ми Дразнеше Ушите :D )

Хехехееее... де да знам... :D

Това е все едно нощно време по магистралата като ти светне Мерцедес да си кажеш: "Ебах го в немската машина, фаровете му са хиляда пъти по-мощни от на Москвич, ама никак не ми дразни очите" :no:

Много катастрофи стават напоследък... и много SUBARU-та се тикат по новолуние. :no:

Скоро ще постна един пътепис със сними, сори за офтопика.

Отговорено

МИсля че пропускате една основна разлика между неговата бас китара и другите..ако не се лъжа струнуите на баса на Ди Майо не са струни за бас китара а са тънки и до колкото знам си ги сваля една октава надолу със ефект...

Отговорено (Редактирано)

Ами тънки ще са я, при тази къса мензура няма как да сложи дебели.

Не знаех, че ползва pitch shifter. Въпреки, че е с по-тънки струни, пак може да мине и без ефект, но той явно иска по-"тежък" звук от баса. :think:

Редактирано от the_gorer
Отговорено

като гледам тоя бас струва маса пари :D викам ако искате догодина на концерта да завардим джоуи и да му вземем баса.ама ще му се извиним предварително.после ще го продадем на някой и всички тук ще си купим хубави китари :guitar: are you with me? ;)