Лелдорин Публикувано Септември 13, 2005 Публикувано Септември 13, 2005 а я да попитам нещо.значи тоя басиста на manowar поне така си мисля по време на концерта на 2 или 3 или 4 песен май беше като извади едно соло :wow: честно казано много ми е странно дали такова може да се направи с бас китара.ако някой има концерта в германия може ли да ми обясни дали там свири на бас китара и такива работи Цитирай
Burton Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Аз този концерт го нямам, но предполагам че е свирил я Sting of the Bumblebee, я нещо друго стандартно от репертоара... тия работи се свирят трудно на нормален бас...затова Joey De Mayo си има "специален" негов си бас...чийто гриф е широк колкото гриф на...виола едва ли не та на него си праска от време оно Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 13, 2005 Автор Отговорено Септември 13, 2005 не знам ама аз мисля че неговите басове си ги е поръчал с толкова тънък гриф защото свири само с перце като гледам.аз не съм го виждал на бас с по-широк гриф от този на снимката по-горе. Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Бас китарите на Джоуи Ди Майо са с по-къса мензура, с по-тесен гриф и с по-малко тяло. Основната причина е имиджът на групата - Джоуи си поръчва по-"малки" басове, за да изглежда той самият по-голям и мускулест. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Бас китарите на Джоуи Ди Майо са с по-къса мензура, с по-тесен гриф и с по-малко тяло.Основната причина е имиджът на групата - Джоуи си поръчва по-"малки" басове, за да изглежда той самият по-голям и мускулест. Всъщност е и по-лесно с такъв бас! Цитирай
Sieger Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 (Редактирано) Бас китарите на Джоуи Ди Майо са с по-къса мензура, с по-тесен гриф и с по-малко тяло.Основната причина е имиджът на групата - Джоуи си поръчва по-"малки" басове, за да изглежда той самият по-голям и мускулест. Да! Бая коментари е отнесъл тоз инструмент! Причината, която Гореро изтъкна за "имиджа" беше единствената неспомената досега... А може и да е неуспял китарист г-н Де Майо... Иначе Штурма също е много прав, защото Sting Of The Bumblebee трудно може да се изсвири на обикновен бас ! Редактирано Септември 13, 2005 от Sieger Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 13, 2005 Автор Отговорено Септември 13, 2005 Бас китарите на Джоуи Ди Майо са с по-къса мензура, с по-тесен гриф и с по-малко тяло.Основната причина е имиджът на групата - Джоуи си поръчва по-"малки" басове, за да изглежда той самият по-голям и мускулест. има един приятел тука в квартала.той е на 18 мисля че.като се съберат момичета в двора на училището и той сваля дрехите и почва да се набира на едни лостове същински Джоуи Ди Майо номер 2 а аз бих предпочел обикновенна бас китара Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 (Редактирано) Ами вижте, човекът с това си изкарва хляба. Имидж, едно-друго. Вероятно тези басове имат и други предимства - по-лесното свирене с перо, заради по-сближените струни, по-малко тегло, позволяващо метълски трикове и свободно размахване... де да знам, ама е факт, че единственото място, където можете да видите Джоуи зад 12-струнен бас е студиото. Пред публика човекът винаги е с мини-версия в ръцете. :twisted: :twisted: Редактирано Септември 13, 2005 от the_gorer Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 13, 2005 Автор Отговорено Септември 13, 2005 бъртон искаш ли да ти запиша на двд концерта на маноуар в германия и да ти го донеса?и без това няма какво да правя по цял ден :hello: Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 бъртон искаш ли да ти запиша на двд концерта на маноуар в германия и да ти го донеса?и без това няма какво да правя по цял ден :hello: Я като си почнал ми запиши най-новия бутлег на necrophagist, че ми трябва. Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 13, 2005 Автор Отговорено Септември 13, 2005 бъртон искаш ли да ти запиша на двд концерта на маноуар в германия и да ти го донеса?и без това няма какво да правя по цял ден :hello: Я като си почнал ми запиши най-новия бутлег на necrophagist, че ми трябва. кажи откъде да го дръпна обаче.аз тука имам само ди ви ди-та обаче.то колко е голямо? Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Пошегувах се, ама ти май ме взе насериозно Стига офтопик. Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 13, 2005 Автор Отговорено Септември 13, 2005 Пошегувах се, ама ти май ме взе насериозно Стига офтопик. а ок ако някой иска концерта на маноуар да каже.то си е двд-то с менюта всичко. Цитирай
Burton Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 бъртон искаш ли да ти запиша на двд концерта на маноуар в германия и да ти го донеса?и без това няма какво да правя по цял ден :hello: Ами няма да откажа Пиши на ЛС колко ще искаш за ДВД-то и да се договорим... Цитирай
Tharos Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 ххаха незнам ама това 4е баса му бил по малък 4е да изглежда той по голям ... не съм чувал по голяма простотия не се убиждаите Цитирай
Recommended Posts