Wicked Публикувано Януари 8, 2009 Публикувано Януари 8, 2009 Привет! Най-накрая сглобихме, закърпихме, изшлайфахме, грундирахме, боядисахме и лакирахме клипа ни към вокално-инструменталната лирична сюита "Попфолк звезда", който може да съзерцавате ето тук Приятно гледане! Цитирай
Heartman Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Култаж! Аз го гледах преди няколко дена ама сега пак ,много добър! Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 12, 2009 Отговорено Януари 12, 2009 ДА ДА ДА!Поооп фолк звеездааа! Супер! Цитирай
HollowHeart Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Едно нелошо клипче от Украйна. Малко кофти качество на звука и картината, ама се ядва! Натиснете тук! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 Пичове, и преди съм ви чувал, 'ма добре припомнихте! Кефите яко! Цитирай
Kikata Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Първият ми коментар във този раздел (за клипове и песнички).Искам да кажа че песничката е много добре имам само 1 въпросче:солото мислено/правено ли е или е взето от някоя песен ? Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Това направо размазва . Най-вече пиянския тон на цялата песен . Цитирай
Wicked Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 (Редактирано) Солото е правено заедно с китариста на Samayra, който го е наследил от едно парче на дядо му от 1948ма в соловия му проект "Люляка ми замириса" заедно с бивши партизани от Антонската белогвардейска бригата в звукозаписното студио-бакалия на бай Трендафил в Пирдоп "Бай Трендафил Рекърдс ЕТ", но след като става държавна собственост около 2 часа по-късно почти всички записи се иззмеват, но има 1 съхранено копие - експонат музея към читалището в село Челопеч... с други думи - не знам! Редактирано Февруари 3, 2009 от Wicked Цитирай
Recommended Posts