TONY Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 Искаш коментар за звука на др. буги и цялостно. Звукът не е лош, като за домашен демо запис. Да си мислиш, че е върха - ще се самозаблуждаваш. Че става - става. Не дразни. Има какво да се прави -барабни, смесване. Бас !!! и така - до следващият опит. Този е добър. Но след няколко месеца - направи нов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 8, 2009 Автор Share Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) Хора не ме карайте да ви пращам снимка от спектъра, там има толкова бас, точно го правя като на другите парчета.. китарите нарочно съм ги рязал, за да не се преплитат с баса отпред са само касата и баса после са китарите и всичко останало... Не след няколко месеца... След няколко дни Ами добре то е ясно, че ще ме серете за звука... ами за свиренето нещо да имате да кажете Редактирано Януари 8, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) Ами ефектчето обажда много доволно. Като се има предвид, че е бучнато директно и то в не много качествена техника предполагам ... Има си много цвят и с готин амп вероятно може да направи много сериозен резултат. Ванката се е изтървал по едно време и е засвирил с превишена скорост )))) Редактирано Януари 8, 2009 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 8, 2009 Автор Share Отговорено Януари 8, 2009 в МИКСЕР SOUNDCRAFT 32 канален... и после в M-AUDIO1010LT Мисля, че е добра техника Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 8, 2009 Автор Share Отговорено Януари 8, 2009 Ето набърже един кратък семпъл от новия кавър, напълно сух е без китари с тях ще е друга манджа... Ето линка ==> 4shared Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Януари 14, 2009 Share Отговорено Януари 14, 2009 (Редактирано) Съжалявам, че толкова късно се включвам в коментарите Поздравления и за двата кавъра!Може и да съм пристрастен към буугито, но на мен ми харесва.Интересен прочит на тази класика А за Иван - само мога да съм поласкан , че такъв майстор на китарата е избрал това камиoнче! А за втория кавър - евала! Редактирано Януари 14, 2009 от liquid_death Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts